2777
2789
عنوان

عدد nt بالا و انجام تست cvs

135 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه 

من هفته ۱۱ بارداری هستم و تو سونوی ان تی متوجه شدیم که عدد ان تی برابر با ۶ هست و تیغه ی بینی هم به سختی دیده شده ، بابت همین پیش دکتر محرابی در سعادت آباد تهران cvs انجام دادم و تا یک ماه آینده جوابش آماده میشه

نه تو اقوام من نه تو اقوام همسرم تا به حال کسی دچار سندروم یا تریزومی نبوده ، لازم به ذکره که من و همسرم با هم نسبت فامیلی داریم و پسرخاله دخترخاله هستیم و پیش چندین مشاور ژنتیک هم رفتیم و خطری برامون نبوده ولی آزمایش ژنتیک رو به دلیل اینکه خیلی خیلی هزینه ی زیادی داشت نتونستیم انجام بدیم و مشاوران ژنتیک هم خیلی واجب ندونستن 

سوال من از شما عزیزان این هست که آیا شما یا اطرافیانتون  تجربه ای مشابه تجربه ی من داشتین؟

اگر بله حال روحیتون در این یک ماه انتظار تا جواب بیاد چطور بود ؟ 

جواب برای شما چی بود خوب بود یا بد؟ 

جنینتون سالم بود ؟ یا خیر و سقط کردید ؟

(داخل پرانتز برای کسانی که نمیدونن cvs چی هست توضیح بدم : 

cvs از پرزهای جفت نمونه برداری میکنن و کروموزوم هارو بررسی میکنن و در هفته های ۱۱ تا ۱۳ بارداری انجام میشه و خطر سقطش کمتر از آمنیوسنتزه و جوابش قطعی هست ،

ولی آمنیوسنتز در هفته های ۱۵ تا ۱۸ انجام میشه و از آب پشت گردن جنین نمونه برداری میکنن و خطر سقط داره و این هم جوابش قطعی هست ،

آزمایش سلفری هم مثل آزمایش خون انجام میشه و جوابش قطعی نیست )

من نمونه گیریم رو خانم دکتر سحر محرابی در سعادت آباد انجام دادن و نمونه هامو تحویل آزمایشگاه پارسه در صادقیه دادیم ، که هزینه ی نمونه گیری و ویزیت و لوازم لازم نمونه گیری در مطب دکتر محرابی برای من شد ۳ میلیون و هزینه ی آزمایشگاه هم شد ۳۴ میلیون تومن که مجموعا ۳۷ میلیون شد.

لطفا برای نی نی من دعا کنید که سالم باشه و جواب آزمایش خوب باشه ، منم جواب رو میام در ادامه ی همین تاپیک میگم

سلام عزیزم نگران نباش انشالله که نینیت سالمه هرچند میدونم نمیتونی نگران نباشی و کلی استرس داری منم تو غربالگری ان تی زیاد بود آزمایشمم ریسک پرخطر بود دکترم گفت صبر کن اول برو آزمایش ترکیبی چهارگانه که اونم خیلی پرخطر بود تا ۱۵هفته رفتم آمینو تا یه ماه که جوابش بیاد هر روزم گریه بود هر روز زنگ میزدم آزمایشگاه دیگه میشناختنم میگفتن آماده نشده شد خبر میدیم بعد یه ماه خبردادن که مژده بده بچه ت یه دختر سالمه سالمه بیا جواب آزمایشتو ببر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام عزیزم نگران نباش انشالله که نینیت سالمه هرچند میدونم نمیتونی نگران نباشی و کلی استرس داری منم ت ...

خداروشکر که جواب آزمایشتون سالم بود خدا دخمل نازتو حفظ کنه الهی🥰

اوه اونوقت مال من ۱/۵۵هست و دق میکنم استرس دارم میگن معمولا ۱/۵و دو به بالا خطره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

سلام جدیدا همه رو میفرستن ازمایش ژنتیک 

و درسته هزینش بالاس ولی خیالتون راحته دیگه 

بعد هم هر کسی و دیدم رفته جوابش خوب بوده خودمم رفتم و خوب بوده تو اون تایم فقط داشتم میدرسیدم از بقیه که جواباشون چه طوره چون مال همه خوب بوده منم خیالم راحت شد

انشاالله که سالم هست عزیزم 

ماهم دختر خاله پسر خاله هستیم شما اصلا آزمایش ژنتیک هیجی ندادین اخه ماهم قبل بارداری رفتیم مشاور اونجا یه آزمایش گرفتن گفتن اگه این مشکلی داشت یه آزمایش گرون هست اون وباید انجام بدین که خداراشکر مشکل نداشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خداکنه برای منم خوب باشه🥺

خوبه خیالت راحت 

چون این همه ادم پرسیدم مال هیشکی بد نیود دیگه اینقد خیالمون راحت شده بود وقتی از ازمایشگاه زنگ زدن به همسرم که بیا جوابو بگیر اون فقط پرسید بچم دختره یا نه؟😐😂

2810