2777
2789
موقع خوردنش چشاتو ببند

تصورشو چیکار کنم😏😏😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

وای عاشقشم.من نعنا خشک هم میز نم با فلفل سیاه.احیانا اهل اورمیه نیستی؟😁😁

ماهم با کره و فلفل و نعنا خشک میخوریم😋نه عزیزم تبریزیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا

یازده وقت خواب نیست ولی وقت شامم نیست اصلا خوب نیست این ساعت غذا خوردن اگه امکانش هست زودتر بخورید

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

پیش مادر شوهرمه

منم مث توم بااین وجود ک شوهرش عاشقشه نمیخادطلاقش بده واونم مصمم ب طلاق ومعذرت میخام کارای بدهرشب نمیدونم چراایقدر داره ابروی مارو میبره باکارش برادرشوهر

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

منم مث توم بااین وجود ک شوهرش عاشقشه نمیخادطلاقش بده واونم مصمم ب طلاق ومعذرت میخام کارای بدهرشب نمی ...

برو تاپیکو یه بار دیگه بخون 

کامنت آخر 

به من میگه تو خوشحالی 😐😐😐😐که جاریت رو میخواد طلاق بده

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
مانتی چیه؟؟

یه غذای ترکیه ای هست خیلی هم راحته‌۲۰ دقیقه ای امادس.البته من سبک ایرانیشو درست میکنم.ترکیه با خمیر دریت میکنه من با ماکارونی😁

خدایی خیلی خوشمزس حتما امتحان کن.

ماکارونی رو ابکش کن بزار کنار.تو تابه پیاز تفت بده و گوشت چرخی رو کمی تفت بده و بکم ادویه بزن بزار کنار.بعد تو یه تابه دیگه کره و فلفل قرمز با پول بیبر با بکم نعنا خشک سرخ کن در حد ۲ دقیقه.بزار کنار.

بعد ماکارونی  الکش شده بریز تو بشقاب روش ماست بریز بعد گوشت چرخی بریز و از سس تندت بریز روش و قاطی کن بخور.

الان عکسشم میفرستم برات.واقعا خوسمزه اس

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
جالبه تاپیک شما میزنی بعد باید همه بیان نصیحتت کنن چرا الان پختی؟؟؟ کِی میخوری؟ چرا دیر میخوری؟ حالا ...

چیکار کنن مردم لال بمونن؟ 

خب دارن تعامل میکنن با هم دیگه 

یه چیزی اسی میگه اونا یاد میگیرن یه چیزی هم اونا میگن اسی یاد میگیره 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خب دیگه تبریز و اورمیه قارداشدیلار دا.نوش اولسون.یرالما کبابی 🫠🤤

من اصلا سومرم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810