2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس هست یا نه بالاخره

104 بازدید | 15 پست

سلام مامانا روزتون بخیر

در صورتیکه تجربه مشابهی دارین میشه یه راهنمایی و کمک بهم کنین؟؟

من دخترم شش سال و نیمشه با وزن ۱۹ و قد ۱۱۳

البته بگم خیلی ظریفه البته من خودمم لاغرمم ولی قدم ۱۶۲ هست

برای قدش تحت نظر دکتر غدد اطفال بردم اولین بار بهمن پارسال اون موقع سونو و آزمایش هورمونم داد خوب بود همه چی نرمال بود الان چندروزیه سینه هاش جزئی سفت شده دکتر مجدد سونو و آزمایش و عکس مچ انداخت براتون میفرستم خواهش میکنم بگید بالاخره بلوغ زودرس داره یا نه.

تو خانواده هامونم سابقه بلوغ زودرس نداریم

خود دکتر ازمایش نوشته که بفهمه بلوغه یا نه، بعد ما همینجوری چی بگیم آخه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواباش اومده هنوز نشون دکتر ندادم دارم میفرستم

بفرست خب

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

نرماله.

فقط ازمایش عفونت ادراری نوشته باید انجام بدی

بعضی دختربچه ها یه تغییر کوچیک تو سینشون دارن که یه چیز طبیعیه و مادرا نگران میشن. سن استخوانیش وقتی ...

ممنونم عزیزم چون سنش کمه و کوچیکه سینه ش اینجور سفت شده خیلی نگران شدم

آره اونو متوجه شدم که خط اول نوشتهپس یعنی بلوغ زودرس نداره؟؟رحم و تخمدانهاش چجوره نرماله؟

ن بابا چه بلوغی

2810