2777
2789

کافه ای که من و همسرم اکثرا میریم یه دختر خانوم مودب و موجه هست از این دخترایی که کم حرف و اروم و معصومن و منم تو این شهر غریبم و دوستی ندارم ، دختره دو سه سالی فکر کنم ازم کوچیکتر باشه ولی مهربون و خوش اخلاقه ، خلاصه همسر من دید این دختر انقدر ادم سالمیه (با پسرا گرم نمیگیره) و همین که روی پای خودش ایستاده یعنی از اینایی نیست که اویزون پسرا بشه که خرجشو بدن(انقدر زیبا هست که خودم نمیدونم چطوری مجرد و سینگله) خواست با دوست صمیمیش که دنبال دختر خوب میگرده اشناش کنه ، از من خواست و منم با دختره صحبت کردم و شمارشو بهم داد 

حالا مشکل اینجاست که اون اقایی که میخواستم با زور همسرم بهش معرفی کنم یه ادم بدردنخوره و مزخرفه به تمام معناس و الان اصلا نمیخوام معرفیشون کنم به هم ولی میخوام با دختره دوست شم و نمیدونم چطوری😓

نمیتونم زنگ بزنم بگم بیا باهم بریم بیرون و دوست شیم فلان ...

اون فکر میکنه من بخاطر اون اقا گرفتم شمارشو(ولی گفت چون شمایی دارم شماره میدم وگرنه من اصلا جواب پسرا رو نمیدم) خدایی موندم چیکار کنم

به شوهرت بگو با دختره صحبت کردم گف نامزد دارم

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نمیتونم زنگ بزنم بگم بیا باهم بریم بیرون و دوست شیم فلان ...اون فکر میکنه من بخاطر اون اقا گرفتم شما ...

بهش رک و راست بگو

بعد بگو اگر تمایل داری که باهم بریم بیرون کافه یا جایی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

فردا پسفردا هر مشکلی تو زندگیشون پیش بیاد میگن شما باعث این آشنایی بودید

و در مورد دوستی خیلی مراقب زندگی خودت باش صرفا نمیشه آدما رو از روی ظاهر شناخت

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
نمیتونم زنگ بزنم بگم بیا باهم بریم بیرون و دوست شیم فلان ...اون فکر میکنه من بخاطر اون اقا گرفتم شما ...

اگه پسره خوب نیست دختر رو بدبختش نکن ، خودتم باهاش درارتباط نباشی بهتره 

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

اصلا مشکل اون نیست شوهرمم پشیمون شد موندم چطوری خودم باهاش دوست شم

یکم حرف بزن باهاش بعد بهش بگو اهل رفاقت هستی ؟ همینجوری دوست میشین و تمام 

واقعیتش اولین باریه که برای دوستی پیشقدم میشم و خیلی میترسم بگه نه یا از هم خوشمون نیاد

حالا تو بگو 

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
کاش به همین راحتی باشه

بابا من همینجوری با همه دوستام دوست شدم 😂😂😂 تازه یک بار هم به همین صورت با یه دختری توی اصفهان دوست شدم برای مسافرت رفته بودیم اصفهان 

حالا هروقت میریم اصفهان بهش سر میزنم