دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
منم دخترم اینجور بود اگه پنجره داری خونت آفتاب گیره روز که آفتاب میفته روی فرشا بزارش زیر نور آفتاب که از پنجره میخوره رو فرش من یکی بهم گفت انجام دادم دخترم خوب شد مال من تا ۳ ماهگیش زرد بود
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
چشاش روزای اول زرد بود الان کاملا سفید شده الان یکم صورتش مونده
خوب میشه چیزی نیست بنظرم
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲