2777
2789
عنوان

کد بانوها من از این سبزی چقدر برای قرمه سبزی استفاده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست
اینو الان قبل اینکه بزارم سرخ بشه بزارم آبش کشیده بشه ؟ بعد سرخ کنم ؟

ینی سبزی خامه؟😐

اینجوری باشه عزیزم خیلی کار داری سبزی قورمه سبزی آماده از بیرون بگیری بریزی تو قورمه سبزیت راحت تره ولی بگما تو فعلا گوشتو بذار سبزی رو که اول کاری نمیریزن تو خورشت ولی گوشت پخت میریزن تا اونموقع تو ی ظرف دیگه روغن بریز سبزی رو بریز توش تفت بده

منم یک عدد تازه عروسم😂🙋🏻‍♀️ من همیهض تازه ساعت ۵ خورشتو میزارم بالا و ساعت ۸ هم میخوریم و کاملا خوشمزه هست

عزیزم واسه چهار نفر تقریبا کل همین سبزی مناسبه یا نهایتش خیلی کم ازش بردار

گوشت و پیاز و نمک و ادویه و روغن و یه قاشق رب بزار سرخ بشن یه خورده و بعد سبزی رو بریز توش با آب و لوبیا هاتو بهش اضافه کن و بزار شعله متوسط و نیم ساعت یکبار بهش سر بزن و بعد از یک ساعت و نیم شروع کن ازش یا نوک قاشق بخور و مزه کن هرچیش کم بود بهش اضافه کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا متوجه منظورت نمیشم اگ منظورت اینه ابشو بریزی دور نه نریز. گوشت و پیاز تفت خورد سبزی رو از پلاستیک بریز داخل گوشت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

مگه وقتی خریدی سرخش نکردی؟

دیگه آبی نداره که بخواد کشیده بشه، سبزیت کاملا آماده س و نمیخواد دوباره سرخش کنی که

زودپز داری ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است