2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 35 پست

نمی‌دونم میگن پسر ها زیر سی سال به بلوغ نمیرسن ولی من از ۱۸ سالگی کار کردم خیلی طرف مقابل دوست داشتم یعنی ۴ سال صبر کردم استخوان درد کشیدم و... 

ولی مادر پدر میگن شهرستانی هست و.

اسم محل تولدش رو میگم همه با عصبانیت نگاهم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودن به سن نیس که ، یه سری رفتارا رو که نشون بدی میگن طرف بچه‌س

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

نمی‌دونم میگن پسر ها زیر سی سال به بلوغ نمیرسن ولی من از ۱۸ سالگی کار کردم خیلی طرف مقابل دوست داشتم ...

ریپلای کن بدونیم داری جواب کیو میدی 

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

تو میگی ۴ سال منتظر موندم استخون درد کشیدم و... یعنی اذیت شدی بخاطر خواستنت ولی پا پس نکشیدی ولی الان بهت گفتن شهرستانی هست  میخوای بری خاستگاری یکی دیگه؟😐

بنظرم هنوز بچه ای ازدواج نکنی بهتره باید ب ثبات برسی تو هنوز نمیتونی به خواستت پایدار باشی 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

[QUOTE=358605089]تو میگی ۴ سال منتظر موندم استخون درد کشیدم و... یعنی اذیت شدی بخاطر خواستنت ولی پا پس نکشیدی ولی الا ..

نه همون دختره هست خواستگاری فرد دیگه ایی نمی‌خوام برم که همونه

نمی‌دونم میگن پسر ها زیر سی سال به بلوغ نمیرسن ولی من از ۱۸ سالگی کار کردم خیلی طرف مقابل دوست داشتم ...

پای عشقتون بمونین اگه دختر خوبیه منو همسرمم با مخالفت ازدواج کردیم دلم سوخت واسه دختر خانوم

واقعا شما پسرا مریضید

دیگه اون دختره خودش پدر و شهرشو انتخاب کرده مگه؟؟ تو اگه میخوای کسیو بگیری باید بخاطر خودش بگیری فقط خودش . چون تو داری اونو میگیری ن پدرشو که نه شهرشو که 

پسرم همیشه باید از دختر بالاتر و سر تر باشه کلا ویژگی مرد باید همین باشه از لحاظ تحصیلات و مالی باید بالاتر باشه

دو کاربر تو ی اکانت❣️
[QUOTE=358605089]تو میگی ۴ سال منتظر موندم استخون درد کشیدم و... یعنی اذیت شدی بخاطر خواستنت ولی پا ...

آها والا اینجوری که داری میگی پدرش کارگره و... بهتره نری اصلا حتا سمتش

ممکنه در اینده همینا باعث سردیت بشه نسبت بهش

دو کاربر تو ی اکانت❣️