2777
2789
عنوان

شده پارتنرتون خیلی خوب باشه ولی دلتون جای دیگه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم همینکار کنم گفتم حالا با یه خط دیگه میاد بازم چند بار فقط حضوری بعدش دیدمش همش حرفش همینه که ...

ببخشیدا ع.ن  زیادی میخوره اگر عاشق بود ازدواج نمی‌کرد هرگز . 

سیم کارتتو عوض کن و خودتو خلاص کن

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

همینقد ساده ای یا فقط دلت میخاد گول بخوری؟

خودم نمیدونم دارم چیکار میکنم برگشتم به سالها پیش وقتی هر دو دانشجو بودیم چقدر همو دوست داشتیم ولی نشد مال هم بشیم چون اون موقع دوست دختر داشت بعد با اون کات کرد من رفتم تو یه رابطه بعدش نامزد کرد نامزدیش شکست خورد تا اینکه ازدواج کرد کلا کات بودیم تا اینکه برگشته الان

💙❤️🤍

زنش خانم خوبیه دیدمش ولی بینشون عشق نیست زندگی روزمره عادی بخاطر بچه

چرت میگه اگ گفته عشق نیس

شوهر دوستم ب دوستم در حد چت خیانت کرد کلی هم همه ب عشقشون حسادت میکردن

بعد پیامای شوهرش ب دختره رو ک نشونم داد همش گفته بود زندگیمون عشق نداره و بخاطر بچم موندم و کلی چرت و پرت دیگ

بعد ک زنش فهمیده بود ب پای زنش افتاده بود

میگم یعنی دیالوگ این لاشیای مادر جن.ده همینه

سعی نکن جور دیگ خودتو قانع کنی

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

ببخشیدا ع.ن زیادی میخوره اگر عاشق بود ازدواج نمی‌کرد هرگز . سیم کارتتو عوض کن و خودتو خلاص کن

ما کات کرده بودیم کلا وقتی ازدواج کرد حتی قبلش نامزدی کرده بود با یه دختر دیگه اونم بهم خورد 

💙❤️🤍

خودم نمیدونم دارم چیکار میکنم برگشتم به سالها پیش وقتی هر دو دانشجو بودیم چقدر همو دوست داشتیم ولی ن ...

وای چ آدم داغونیه...

ینی درهرمقطعیم درحال خیانت بوده

طبیعیه ک الان حس خوبی بهش داشته باشی چون ب مرور زمان خاطرات تلخ کمرنگ میشن و اتفاقای خوب تو ذهن آدم میمونن

ولی واقعا ارزش تو خیلی بیشتر از ی عوضی خیانتکاره

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
ما کات کرده بودیم کلا وقتی ازدواج کرد حتی قبلش نامزدی کرده بود با یه دختر دیگه اونم بهم خورد

میدونم کات کرده بودین وقتی ازدواج کرد ولی میگم اگر واقعا  عاشقت بود هرگز ازدواج نمی‌کرد .

چطور اون زمان که کات کردین رفت زن گرفت عاشقت نبود الان که زن و بچه داره یادش افتاده عاشقته

خودتو گول نزن

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙