2777
2789
عنوان

طبیعیه بچه از سینه کسی غیرمادرش شیر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مشگلی؟یعنی چی چرا رو بچه عیب میزاریبچه اس هاااا والا مردا تا دم مرگ هم از می می مفت نمیگذرن😅😅

خدا نکشتت♡

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
اره بچه داداشم ۱سالشه منم. دخترم ۹ماهشه رفتم خونشون مامانش حموم. بود گریه میکرد سینمو انداختم دهنش ...

خخخ مرسی عزیزم

اتفاقا یروز با دختر داییم که همزمان با من زایمان کرده بود گفتیم ببینیم از سینه اون یکی شیرمیخوان بچه ها یا ن...

دختر اون دوید تو بغل من😐

دختر منم میییکشیدش عقب می می می می نذاشت بخوره😅تازه سمت هیچکسم نمیره خداروشکر.

رو سفیدم کرد😃

بله دیدم ، مادر شوهرم به بچه خواهر شوهرش شیر داده اما اگر شما شخصی هستید دین و احکام دینی براتون مهم ...

تو که همه چیزو بردی زیر سوال اون برا وقتیه که مدام شیربخوره وبچه مثلا با دایی یا عمه و عمو و خالش خواهر برادر میشه و این اشکال داره

چیزی که تو قران نیومده سندیت نداره

مگه قراره همه چی تو قرآن بیاد؟؟؟ قرآن کلیت رو گفته نه جزئیات رو 

پس روایات چی میشه؟ اینکه چند رکعت نماز خونده بشه ، چطوری خونده بشه مگه تو قرآن اومده؟ از روایات استنباط میشه دیگه

شما کل اسناد و منابع رو بررسی کردین؟؟؟؟ 

حالا یک درصدم احتمال بدیم که همچین چیزی ممکنه درست باشه عقل حکم میکنه احتمالات رو هم رعایت کنیم چون بحث اخروی و ابدیت وسطه

تو که همه چیزو بردی زیر سوال اون برا وقتیه که مدام شیربخوره وبچه مثلا با دایی یا عمه و عمو و خالش خو ...

خب من چی گفتم مگه؟ گفتم اگه شیر بخوره دیگه 

من قبل ندیدم پیام ایشونو که گفتن شیر نخورده 

خب من چی گفتم مگه؟ گفتم اگه شیر بخوره دیگه من قبل ندیدم پیام ایشونو که گفتن شیر نخورده

منظورم اینه که با یکی دوبار هیچی نمیشه باید یه مدت باشه و به جز شیر اون طرف دیگه هیچی نخوره و چند تا شرط دیگه که یادم نیست الان که این حکم که شما میگید براش اجرا بشه 

مگه قراره همه چی تو قرآن بیاد؟؟؟ قرآن کلیت رو گفته نه جزئیات رو پس روایات چی میشه؟ اینکه چند رکعت نم ...

عقل میگه شیر یک غذاست که از پروتیین و ویتامین و چربی درست شده و فرقی نداره مال کیه هیچ تاثیری هم روی روان انسان نمیگرلره 

بله دیدم ، مادر شوهرم به بچه خواهر شوهرش شیر داده اما اگر شما شخصی هستید دین و احکام دینی براتون مهم ...

نه عزیزم داستان کلا تغییر کرد گویا....ببین مادرشوهرم سینه خالیشو داده بچه مک زده تا گریه نکنه وقتی من خونه نبودم، من ترسیدم نکنه بچم مشکل ذهنی داره چرا سینه کس دیگه رو کلا گرفته...منظورم این بود وگرنه پیرزن بدبخت شیرش کجا بود.

بچه خواهرشوهرم یک و خورده ایش بود پسر من ده ماه ازش کوچیکتره. داشتم به پسرم شیر میدادم مامانش نبود ا ...

اون دیگه نوبره خخخخخ

نگران نباش هز بچه ای یه جوره پسر من شیر خواهرمو میخوره ۹ ماهشه برای سلامتش باید همه چیز رو باهم بسنج ...

ممنون عزیزم

2810