2777
2789
عنوان

چهار تا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 104 پست
خب عزیزم متاسفانه فعالیتای بدنی کم شده وگرنه یه پیر باید بناله از درد نه جوونی مثل خودت

اره خب ولی الان ما مثل قدیمی ها فعالیت زیاد نداریم غذای سالم نمی‌خوریم همه چیز غیر طبیعیه

دوست عزیز ازدواج زیر 18 سؤال خودش جای شک و شبهه داره ، دیگه بچه دار شدن که جای خودش رو داره.

گلم من دارم زمان قدیمو میگفتم بهت 

مگه زمان قدیم بچه ها چندسالگی تولید میشدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا تو این زمونه بی آبی گرونی جنگ یکی هم خیلی گناه میکنیم میارم فردا فوشمون میدن تو که میدونستی اوض ...

هر کس با توجه به شرایط زندگیش تصمیم میگیره

من مامانم تک فرزند بود

همیشه حسرت دایی عمه خاله داشتیم

شکر خدا شرایط زندگیمون خوبه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

چه عالی ، مشخصه خیلی با حوصله ای و وضع اقتصاد عالی .خداروشکر من یه بچه دارم ، گاهی خیلی خسته میشم‌از ...

الهی شکر خوبه وضع مالیمون 

سخت نمیگیریم زیاد 

سعی میکنیم دا داشته هامون بهترین زندگی رو داشته باشیم💚💚

نه ببین قدیما چون مردا مثلا ۱۸ سالگی اقدام برا بچه میکردن خب کیفیت قدرتو بدنیشون زیاده تو اون سن اسپرم ها هم که قویتره دیکه بچه طبیعتا سالم و سلامت و خیای زود بدنیا میومد الان طرف ۵۰ سالگی میره بچه بیاره نه خودش زوری داره نه توانی داره نه میتونه فرزند سالمی از وجودش ایجاد کنه

نه ببین قدیما چون مردا مثلا ۱۸ سالگی اقدام برا بچه میکردن خب کیفیت قدرتو بدنیشون زیاده تو اون سن اسپ ...

دقیقا👍👍👍

خیلی عالیه عزیزم منم دانشجوی ارشد و دکترام ( هردو ) شاغلم یه عالمه هاپو و پیشی دارم سفر و تفریح و با ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍