2777
2789
عنوان

چهار تا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 104 پست
چقدر عالی😍😍😍😍😍انشالله همیشه خوش باشید درکنار هم💋 خیلی ذوق اینجور خانم ها رو میکنم همیشه دلتون ...

ممنون عزیزدلم💚💚💚💚

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب.

بعد من با دوتا بچه وقت ندارم سرمو بخارونم !

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خوب حتما شرایط روحی و مهم تر مالیت اوکیه که 4 تا داری. وگرنا خیلیا تو حسرت یه دونش هستن اما به خاطر مسائل مالی نمیارن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بچه ها چند سالشونه؟از رسیدگی بهشون خسته نمیشید؟تو روز استراحت و وقت تنهایی برا خودتون دارین؟

نه اصلا وقتمو باهاشون میگذرونم

۱۴

۱۱

۵

۴

اخه شما لیاقت مادر شدن رو داشتی که خیلیا ندارنزنده باشید میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی عزیزم

واقعا فکر میکنی حرف میزنی؟ الان از نظر تو اونایی که بچه‌دار نمیشن بی‌لیاقتن؟ شاید هم تو بی‌فرهنگی!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
درامدتون خوبه؟ مشکلی ندارید؟

خدا رو شکر خوبه 

سعی میکنیم با همون درامدی که داریم بهترین امکانات رو برای بچه هامون فراهم کنیم هم برای ایندشون هم حال شون💚💚💚

تو خوبه با دوتا من با یکی🤣🤣

والله بخدا😂😂

عزیزم منظوراوناماداربی بودحوصله ندارن مشکل دارن پول و امکانات ندارن چه خوب که شما میتونید بهترین مادرباشید

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،