2777
2789
عنوان

چرا بی بی چک ها اینجوری شدن بیاین درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 57 پست
بگم ب دکترم ؟ شمام تنبلی داشتین ؟؟

اهل کجایید؟چندسال اقدامی؟بله بگو بنویسه شمایی ک بااین مکملا تخمکات بالانیومدن قطعاب گو بنویسه بنظرم سینال اف دوتابیشتر نز چون خیلی گرمه سریع تخمک بالامیاد وممکنه کیست بشه ۱ماه بیشتر نزن ببین برامن لترزول ۳ پری شبی ۲دوتا دونه خوردم بعدم تا۱۰تاش تموم شد ۷پریودی تموم میشع یه بستش میری بعدش امپول زیر پوستی توبازو یا ناف هرگددم دوسداری بزن بعدش ۸و۹ پری امپولاتو میزنی ۱۲پری میری سونو بینم بالااومدن تخمکات بعدش میری نشون دکترمیدی اگه اوکی بود انشالاکه هس برات ازادسازی میزنه اچ سی جی برای ازادسازی عکس سونوتوبده من ببینم گلم اخرین سونوت 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

استارتر اگرشمام این امپولو نزدی تشریف ببر دگتر برات بنویسه اینا من استفاده کردم عالی یودوخیلیای دیگه حتما اگر مشکلت فقط تنبلی باشه رفع میشه ولی بدونید ک تنبلی درمان موقت داره دائمی نیس هیجوقت مگر اینکه اورزش و مصرف گرمیجات و حذف قندوترشیجات واستفاده از داروهای گرم گیاهی بخاید مانع پیشرویش بشید 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از راهنماییت

سینال اف ۷۵ واحدی بگو بنویسه برات هاچ ام جیم مثلشه ولی دوزش پایین تره و سبک تره یادت نره تو ستعت مشخص بزن اینجوری بهتره مثلا اولیو ۶عصر زدی اونم فردا۶عصر بزن الهی نتیجه ببینی وخبرخوش بیاری خاسی سوال بپرسی اگر دوسداشتی درخاست بده گم نکنیم همو 

استان فارسم ...عکس سونو دم دستم نیس..مرسی عزیزم از راهنماییات

شماک کل دکترای عالی شیرازی کنارته برام عجیبه ننوشتن برات اینارو این قرصا بیخیال شو تموم شدن دیگه نخر نخور بگو ننویسه همش هورمونیه و موی مردانه میاری لعنت بهشون

ممنون از محبتت عزیزم الهی هر چی خیره برات پیش بیاد .فدات شم ❤️

منم ۶ساله منتظرم هرچی ازمایش بودع انجام دادم ولی بازم گیرم نمیادحسم میگه باید برم کربلا اگع بطلبه اقا تواین هفته مشخص میشه ک بریم یان ممنونم ازشماگلم همچنین خودت

قرصا فقط بی اعصابم میکنن همین

من زیادخوردماهیچ اثزنکرد راستی عکس سونوت نشونم میدی

یه چی بگم متعجب بشی منم نه کیست داشتم نه باردار بودم ولی هرماه هر مارکی از بیبی چک میگرفتم هاله داشت هر بار حتی یبار اونقدر هاله اش واضح بود ک آزمایش هم دادم و منفی بود

اینقد عصبیم کرده بود ک بیبی چک ب شوهرم دادم اون رو خودش امتحان کرد هیچچچ هاله ای نداشت🤣

نمیدونم علت اون هاله ها چی بود البته منم تنبلی تخمدان داشتم

و اخر سر با خواست خدا و لتروزل باردار شدم انشالله قسمت شما

ماهی ک باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم از سر دل سیری ۴ روز بعد موعد بیبی زدم مثبت شد اونم چ مثبت پررنگی پس هروقت هاله افتاد درجا بندازش سطل اشغال هاله ارزش توجه و اعصاب خوردی و امیدواری نداره گلم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋