2777
2789
عنوان

دهه هشتادیای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 38 پست

به نظر منم خیلی زوده

هرچقدم همه ی شرایطشون اوکی باشه هنوز اصلا به بلوغ ذهنی نرسیدن

من که 23 سالمه هرسال که میگذره قشنگ حس میکنم بزرگتر میشم بیشتر میفهمم

بعد اونا تو همون مدرسه یا زرتی بعدش میرن ازدواج میکنن فرت فرت بچه میارن

بابا مهلت بده مسابقست مگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج نکردم ولی ب نظرم کار من ک پی درس و ...بودم اشتباه بود...اونا برد کردن

برد چی عزیزم

هنوز داغی 

بعدا میفهمی 

البته سعی کن یا درس یا مهارتی چیری یاد بگیری 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

به نظر منم خیلی زودههرچقدم همه ی شرایطشون اوکی باشه هنوز اصلا به بلوغ ذهنی نرسیدنمن که 23 سالمه هرسا ...

احسنت 

طرز فکرم دقیقا همینه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من۸۲ ام تقریبا دوساله ازدواج کردم

خیلی هم راضیم برگردم به عقب باز همین کارو میکنم

اما درکل خودم مشاورم سن نمیشه تعیین کرد برای ازدواج ک گفت فلان سن دیره یا زوه هرکس باتوجه به روحیات و شرایط سن ازدواج خودشو داره یکی ۱۸سالگی وقتشه یکی سی سالگی زودشه

برد چی عزیزمهنوز داغی بعدا میفهمی البته سعی کن یا درس یا مهارتی چیری یاد بگیری

این یه برد نیست ولی جزیی از زندگیه 

البته این نظر منه.....ببین درس خوندن شغل داشتن مهارت داشتن مستقل بودن خوبه همه اینا خیلی قشنگه ولی تا یه جایی خوبه ...از یه جایی به بعد نمیشه تنها بود تا کی آدم می‌تونه تنها باشه به نظرت موقعیت‌های اجتماعی رو کنار کسی باشی که همه جوره پشتته قشنگ نیست ؟

یه خانومی تو ۳۰یا ۳۵سالگی ازدواج می‌کنه چه فایده داره آخه بعد ۳۰ادم دنبال ارامشه نه اینکه تازه دنبال بچه بری 

مامان من تو ۲۰سالگی ازدواج کرد۳۸منو عروس کرده 

الان ۴۴سالشه نوه داره از اینکه هر جا می‌ره همه بش میگن اصلا بهت نمیخوره نوه داشته باشی لذت می‌بره 

خودمم کار دارم درس میکنم خونه داری هم میکنم البته که بستگی داره با کی ازدواج می‌کنی

هر چیزی به وقتش قشنگه از وقتش که بگذره اون لذتو نداره

من عقد کردم ولی دوسال دیگه میرم سر خونه زندگیم

بسلامتی دوست بودین؟ 

دلیل خاصی نداره قرار نیست تو دنیا همه تو ی رنج سنی مشخص ازدواج کنن ک یکی زودتر،یکی دیر تر مهم اینه ب ...

اره خب ولی همین ادم خوبه هم کمه 

این یه برد نیست ولی جزیی از زندگیه البته این نظر منه.....ببین درس خوندن شغل داشتن مهارت داشتن مستقل ...

این نظر شماست من اصلا علاقه ای به بچه داری ندارم

و الان که ۲٠ سالمه ازدواج برام حکم مرگ رو داره و حس میکنم ارزوهام رو باید همرو فراموش کنم

هر چقدر هم با ادم خوبی ازدواج کنی باز هم اون قدری ازادی نداری برای مستقل شدن