2777
2789
عنوان

به نامزدم خیانت کردم💔 چکار کنم ببخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 70 پست
اوایل اون هیلیی دوستم داشت من حسی بعش نداشتم ولی به خاطر منطقم رفتم باهاش که به مرور خیلییی عاشقش شد ...

هعی

همیشه اونی که عاشق تره دل شکسته میشه

من حالشو میفهمم و می‌دونم جبران کردنت دردی ازش دوا نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جوری تونستیییییجا داره خدا قوت بهت بگیم همه نمیتونن این همه گند بزنن اگه خیلی عاشقت باشه می‌بخشه ...

واقعا فک میکردم هرکاری کنم باز عاشقم میمونه من تعجب کرده بودم از عشق زیااادی که بهم داشت 

اوایل اون هیلیی دوستم داشت من حسی بعش نداشتم ولی به خاطر منطقم رفتم باهاش که به مرور خیلییی عاشقش شد ...

دوست شدن مگه منطقی میشه 

ازدواج منطقی شنیدم ولی دوستی منطقی شاهکار بود

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

عاشقش بودی با دوست صمیمیش بعد یه هفته رفتی بیرون؟؟ شما میگی همینجوری رفتی ولی همه میدونن اولش همینجوریه بعدش همون‌جوری 

منظورم اینه یه هفته به خودت لااقل مهلت ندادی 

مگه زندگی اینجوری میشه؟ فردا ازدواج کنی یه قهر کنین میری با چند نفر 

عزیزم ولش کن شما تیکه ی هم نیستین فرق دارین

کسانی که خیانت دیدن می دونن که خیانت رو هیچ وقت نمیشه بخشید، چه جنسی باشه و یا چه احساسی! و هیچ وقت رابطه مثل اولش نمیشه.خیانت رو فقط میشه بنا به دلایلی (مثل مصلحت بچه ها و آبرو  و یا هر چیز دیگری) باهاش تا حدودی کنار اومد و یا وانمود کرد که بخشیده ولی ته قلبت همیشه مثل یک زخم می مونه و با هر اتفاق کوچیکی سر باز می کنه.

هعیهمیشه اونی که عاشق تره دل شکسته میشهمن حالشو میفهمم و می‌دونم جبران کردنت دردی ازش دوا نمیکنه

ببین. روزای اخر من احمق بودم بهونه گیری میکردم فک میکردم اون مانع کار و درس و پیشرفتمه بااینکه خودش پزشک حاذق و‌ موفقی بود بعد سر همیت داستانا بهم گفت ببین من خیلی تلاش کردم و درس و کار مهم هستن ولی مهمتر اینه که ۱۰ سال دیگه کنار کی باشی به تظرت منظورش چی بود

ولش کن اون لیاقت بهتر از شمارو دارهالبته ببخشیدا

اون توی جمع دوستانمون که منم بودم بعد ابنکه یه دعوای حسابی راه انداخته بودم جلوی همه گفت حواستون باشه هرکسی لیاقت عشق و احساس نداره یعنی چی 

ببین. روزای اخر من احمق بودم بهونه گیری میکردم فک میکردم اون مانع کار و درس و پیشرفتمه بااینکه خودش ...

چون اولویت اولت درست بوده و بهش بی توجهی میکردی اینجوری گفته

اون بنده خدا دوست داشته اولویت اولت باشه 

عاشقش بودی با دوست صمیمیش بعد یه هفته رفتی بیرون؟؟ شما میگی همینجوری رفتی ولی همه میدونن اولش همینجو ...

اون خیلیی متعهد و غیرتی بود منم واسه اینکه اذیتش کردم اینکارو کردم وای اون جدی گرفت