دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
چهار باغ، کاخ چهلستون، محله ی جلفا و کلیسای وانک، سیتی سنتر اگر خرید رو دوست دارید، ناژوان و... بهتره سرچ کنید.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
نظرو برین حتمانظر شرقی و نظر غربییه تیکه ای توی نظر هست اسمش جلفاساونجارو ام حتما برین ببینین توش کل ...
جلفا کجاست اونوقت؟
یعنی چی داره؟
دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
عالیه من خودم اکواریوم رو بیشتر دوست دارم باغ پرندگان هم خیلی جذابه فکر کن داری قدم میزنی طاووس هل ه ...
وااای چه باحال😍🤣
حالا من خودم اصفهانیم ولی نرفتم😐