2777
2789
عنوان

سر جهیزیه دارم از پا میفتم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 30 پست
زن در قبال خرید جهیزیه هیچ کدام مسئولیتی بر اساس قوانین نداره و فقط یه لطف بزرگ در حق شوهر و خانواده ...

اونا همش به زبون میارن خیلی پرو عن این اذیتم میکنه

خب که چی مثلا ؟!«»
اونا همش به زبون میارن خیلی پرو عن این اذیتم میکنه

تو هم بگو خانواده شوهر دوستم انقدر با عرضه بودن هر مناسبتی کادو فلان طلا رو براش تهیه کردن 

کسی حق نداره تو این مسئله دخالت کنه

از الان بهشون حق دخالت بدی تا ابد ادامه دار میشه

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلفن ک با مرده استرس نداشته باش کسی ک توقع انچنانی داره باید عروسی انچنانی ام بگیره بد ب دلت راه ند ...

بخدا استرس منو می‌کشه باورت میشه انقد زده شدم می‌خوام تا چندین سال بچه نیارم والا میترسم سر سیسمونی هم اینجوری مریض بشم

خب که چی مثلا ؟!«»
خرید جهیزیه به عهده شما نیست درسته که تو اکثر شهر ها اینطور مرسومه که خانم جهازیه بخره اما این کار و ...

اینارو میدونم ولی خب نمیشه که

خب که چی مثلا ؟!«»

الان زنگ بزن به شوهرت بگو منظورت از حرف دیروزت چی بود .تلفن با مرده .بعدم نکنه تو منو بخاطر جهیزیه میخای 

بگو واقعا از حرف دیروزت ناراحتم 

حس میکنم تو منو بخاطر پول و جهاز میخای خودمو دوست نداری

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
منظورم اینه خودتو ضعیف نشون نده یعنی هی نگو وای اینو ندارم اونو ندارم منظورم اینه ضعف نشون نده خودتو ...

به اونا نمیگم اصلا به اونا میگم تکمیلع

خب که چی مثلا ؟!«»

شوهرت باید درکت کنه

متوجه نمیشم وقتی زن و شوهر قرار تو اون خونه زندگی کنن بقیه چرا چرت میگن

بعدشم بگو خانوادم دارن لطف میکنن که جهاز میخرن و وظیفشون نیست

اصلا خودتو ضعیف نشون نده جلو شوهرت با اقتدار باش و همیشه سعی کن جلو شوهرت از پدر و مادرت تشکر کنی بابت جهاز

چون اونا دارن تمام تلاششونو میکنن و گرونیه درک کن

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

خدا کمکت کنهخدا هیچ دختری رو خجالت زده خانواده شوهر و حرف دیگران نکنهنمیخوام کلیشه ای صحبت کنمولی از ...

خواهرم چند دست سرویس اشپزخونه گرفت خودش اخر گفت بیخود گرفتم یکی کافی بود

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

شوهرت باید درکت کنهمتوجه نمیشم وقتی زن و شوهر قرار تو اون خونه زندگی کنن بقیه چرا چرت میگنبعدشم بگو ...

من اصلا از خانوادم انتظار ندارم اصلا نمیخام اذیت کنم واقعا هم همینقدر که در توان داشتن خریدن من نمیخوام اذیت بشن

خب که چی مثلا ؟!«»
آخه نزارم چیکار کنم مثلا

هر حرفی که زدم بگو من دوستشون دارم مثلا از رنگ مبلت ایراد گرفتن یا اگه از تعداد وسایل برقیت ایراد گرفتن بگو برای من کافیه می‌دونم استفاده نمیکنم