2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی استرس میکشم سر جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 144 پست
پس انقد پرو بار نیارش اسیبعدا میفهمی چقدر رو مخت میرنهروقت ایراد گرفت گفت کمه بگو میخواستی خونه۴۰۰ م ...

الان یادم بده بگم فرشارو کلا اونا بخرن من نمیخوام بخرم

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کارش زشته و بی عزت نفسه که چشمش به دست شماست ! به روش بیار بلکه خجالت بکشه و کوتاه بیاد بگو مرد ...

بابا یبار دعوای حسابی کردم نشست سر جاش الآنم می‌خوام فرشای اتاقازو بندازن گردن ما میگن حال و ما بخریم بقیه رو شما ☹️میگه رسم اینه ولی من نمیخوام بخرم

خب که چی مثلا ؟!«»

بگو عزیزم وسیله های اینجوری رو گذاشتم به موقعش باهم بخریم که سلیقه جفتمون باشه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بگو عزیزم وسیله های اینجوری رو گذاشتم به موقعش باهم بخریم که سلیقه جفتمون باشه

بعد ازدواج بخرین

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

الان یادم بده بگم فرشارو کلا اونا بخرن من نمیخوام بخرم

بگو عزیزم چیزایی ک قید شده تو قرار با منه

مابقی تمام و کمال با شماست

اگ گفت فلانی زنش خریده بگو من زن شما شدم و رسم ما این شکلیه

تا الان ک من به خیلی کم کاریا گیر ندادم بقیشو درست انجام بده ک بیشتر از این شرمن ه خانوادم نشم

کادو برای عیدای مختلف چی دادن؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بلد نیستم یادم بدین

تو که خودتم در اومدی به شوهرت گفتی جهیزیه‌ت کامل نیس اشتباه کردی باید خودتو بالا میگرفتی

اولا که جهیزیه ت کامله وهمه چی داری بعضیا حتی غیرضروریه دوما هروقت شوهرت گفت فلان چیز کمه بگو دست بابام دردنکنه هرچی خریده بقیه رو خودمون بعدازدواج میگیریم اینقدر بی زبون نباش واسه بعضیا قصر پادشاه رو هم بیاری بریزی تو خونه یه چیزی پیدامیکنن میگن

فداتبشم همینکه باهام حرف زدی آرومم کردی ممنونم ازت ایشالا اوضاع دوتامونم بهتر بشه💗💓

دورت بگردم

هیچی تو دنیا ارزش اینو نداره اینجوری بهمت بریزه همه اینا موقتیه اگ دوست داشتی من رشتم روانشانسیه باهم به عنوان یه دوست نه تراپیست صحبت کنیم یکم دلت ارومتر شه