2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی استرس میکشم سر جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 144 پست
جدی میگی ببین ولی مثلا سوفله خوری ندارم سرخکن ندارم اسپرسو ساز ندارم چیزای دکوری ندارم

مگه قراره همه رو داسته باشی اینایی که گفتی منم ندارم تازه خانواده همسرم پررو هم نیستن خودمم شاغلم وضع مالیمون هم خوبه. من پنکه هم نداشتم. وقتی قهوه نمی‌خورم چرا اسپرسو و چی و چی بخرم! وقتی سرشکن رو مضر میدونم چرا باید بخرم. من این هزینه ها رو گذاشتم رو سرویس چوبم.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

اسی وقتی غذاساز همه کاره گرفتی دیگه نیاز ب آبمیوه گیری و مخلوط کن اینا نیس

من غذاساز همه کاره گرفتم همه اینارو داشت 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قراره همه رو داسته باشی اینایی که گفتی منم ندارم تازه خانواده همسرم پررو هم نیستن خودمم شاغلم وض ...

*سرخکن

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
جدی میگی ببین ولی مثلا سوفله خوری ندارم سرخکن ندارم اسپرسو ساز ندارم چیزای دکوری ندارم

البته سرخ کن و سوفله خوری ندارم

اسپرسو سازم خود شوهرم بعد پنج شش، سال خرید

توستر و ماکروفر و فرگازم نداشتم

بعد با پول سهام عدالتم بعد شش، سال تستر خریدیم😁

جارو شارژی و بخار شور اینا هم ندارم

خانه شماره 12 میدان گریمولد
چطوری بهم زدن چیشد مگه خیلی حرص میخورم همش میگه فلان چیز خریدی

اسی چیزای اضافه خریدی

پنکه و چرخ خیاطی و چرخ گوشت واقعا ب کارت نمیاد ک

الان فقط یه دست بشفاب قاشق دم دستی بخر

درضمن میز تی وی با پسره لوازم صوتی تصویری با پسره به همراه اکسسوریاش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

عزیزم خوشبخت باشی چە جهاز کاملی داری

من شرایط مالیمون اوکی نیس اصلا...هیچی با خودم نمیبرم اگە ازدواج کنم،از الانم بە پارتنرم گفتم

خیلی کسر شانمە،ولی واقعا وقتی نمیتونم چیکار کنم...

از اونطرف هم اگە اون نتونست زیاد هزینە کنە مشکلی ندارم

فقط عروسی بگیرە خرج مهمونامون نصف نصف و یکم طلا

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
سر چی عزیزم

سر اینکه برای خرید رخت گفتم نفری یه نماینده ببریم از خانواده ها

فقط بخاطر همین الکی دعوا راه انداختن و همه چیو کنسل کردن 

الان یه ماه شب و روز ندارم کارم همش گریه اس

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
عزیزم خوشبخت باشی چە جهاز کاملی داریمن شرایط مالیمون اوکی نیس اصلا...هیچی با خودم نمیبرم اگە ازدواج ...

جدی میگی چرا همش فک میکنم کمه ناقصه چرااا

خب که چی مثلا ؟!«»

ان شاالله با دلخوری استفاده کنی

ماشین ظرفشویی گرفته بودی درسته؟

من با اینکه خونم جا داشت نخریدم

کلی هم سر چیزایی ک آوردم منت گذاشتم

آبگوشت خوری هم یادم رفته بود بخرم

بعدا تو زندگی خریدم😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
باهام حرف بزن خیلی استرس میکشم مریض شدم بخدااا چیکار کنممممممممم

من میدونی برا چی اضطراب میکشیدم اینکه خانواده همسرم خرج نمیکنن همسرم میتونه برام عروسی دلخواهم رو بگیره از ترس اینه فامیل بگن چه شوهری کرده که براش عروسی درست حسابی نگرفتن مریض شده بودم عروسیم بهترین بود از سرویس طلا بگیر تا شام عروسیمون تهش فقط ضعف اعصاب شدم. همه چی جای خودش رو میگیره ما خیلی به حرف اهمیت میدیم

اسی چیزای اضافه خریدیپنکه و چرخ خیاطی و چرخ گوشت واقعا ب کارت نمیاد کالان فقط یه دست بشفاب قاشق دم د ...

اره اونو میخرم قرارع دختر خالم بخره برام بشقابارو

خب که چی مثلا ؟!«»