گهگاهی تو کامنتا اینور اونور تو مجازی میبینی میگن فلانی که شهرستانیه ، مگه من شهرستانیم؟ و اینجور حرفا ، تهرانیای اصیل و قدیمی هیچوقت ندیدم پزشو بدن 90 درصد همین تهران هم شهرستانی بودن دیگه پدر یا مادرشون مهاجرت کردن تهران ، واقعا برام سواله
آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با وجود کامنت های گهگاهی به این نتیجه رسیدین که تهرانیا همه شون اینجورین؟
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اونام همونایی هستن که از شهرستان اومدن و تهران اومدن و برای خودشون خیلی جیز خاصی میبینن ، من اصالتا برای تهرانم ولی تاحالا نه خودم نه اقوامم همچین صحبتهایی اصلا نشده بینمون ، اصلا کاری نداریم کی از کجا اومده کجا میره مال کجا هست ، اونا عقده ای ان و مهاجرا هستن
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄