2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

71 بازدید | 13 پست

خیلی خوشحالم اصلا فکر نمیکردم انقدر آقا باشه و فهمیده 

روز دوم ک کلا پوشک نبود تو شلوارش پی پی کرد، دعواش نکردم بردم دسشویی نشونش دادم شلوارش چی شده 

شستمش آوردم بیرون شلوار تمیز پاش کنم سرمو گرفت تو بغلش گفت مامان ببخشید 🥺

و دیگه تکرار نکرد 

چند شب شبا پوشک بود دیشب ک فهمیدم کلا دیگه جیش نمیکنه تو پوشک، شبم باز گذاشتمش

6 صبح بیدارم کرد و بهانه گرفت خیلی خوابم میومد گف بالا میارم گفتم برو تو دسشویی 

دو دیقه بعد پاشدم رفتم دیدم داره شلوارش در میاره بره جیش کنه 

یعنی شبم جیش نمیکنه 😍😍😍😍😍😍

خداروشکر اینم گذشت 

دقیقا 2 سال و نیمه ست پسرم، بچه سوم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بچه سومته تمیدونی الان فصل از پوشک گرفتن نیست؟ماشالله ات باشه

🤣 

چرا عزیزم تابستون بخاطر یه سری جریانات دائم در رفت و آمد بودم خونه نبودم واسه همین دیر شد دیگه عزیزم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
🤣 چرا عزیزم تابستون بخاطر یه سری جریانات دائم در رفت و آمد بودم خونه نبودم واسه همین دیر شد دیگه عز ...

تابستونم دیره

شما از اردیبهشت باید اقدام میکردی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
تابستونم دیرهشما از اردیبهشت باید اقدام میکردی

شما ببخشید 

الان تبریک نداره فصلش هم نبوده با موفقیت گذروندم؟ 😁

خودم ک خیلی خوشحالم، ضمن اینکه اصلا فک نمیکردم همکاری کنه 

شما ببخشید الان تبریک نداره فصلش هم نبوده با موفقیت گذروندم؟ 😁خودم ک خیلی خوشحالم، ضمن اینکه اصلا ف ...

ن تبریک نداره 

داری ب بچه فشار میاری ک چی. 

ادم بزرگسال تو این فصل دایم ب دسشوییه

ن تبریک نداره داری ب بچه فشار میاری ک چی. ادم بزرگسال تو این فصل دایم ب دسشوییه

☹️

بچه هام کلا گرمایی هستن 

اون دوتا هیچوقت شب جاشون خیس نکردن اعتقادی به پتو و لباس گرم ندارن 

همه مث هم نیستن 

اصلا بهش فشار نیاوردم نه دعواش کردم نه اجبار، اگر همکاری نمی‌کرد بیخیال میشدم تا چند ماه بعد 

برا دخترمم دفه اول جواب نگرفتم صبر کردم تا خودش بخواد 

☹️ بچه هام کلا گرمایی هستن اون دوتا هیچوقت شب جاشون خیس نکردن اعتقادی به پتو و لباس گرم ندارن همه مث ...

بحث با نی نی سایتا اشتباست. بله شما درست میگی، شما درست کار کردی

بحث با نی نی سایتا اشتباست. بله شما درست میگی، شما درست کار کردی

چقدر انرژی منفی اخه عزیز جان 

میشد از ذوق یکی شمام ذوق کنی 

وقتی میگم بچه سوم یعنی خودم میدونم زمانش کی هست و از اول سال نتونستم دائم خونه خودم باشم بچم نمیشه خونه کس دیگه از پوشک گرفت میشه؟؟؟؟ صبر میکردم تا سال بعد میشد3 ساله و دیر میشد 

میشد ازخوشحالی یکی شمام خوشحال بشی، در عین حال نظر کاملا صحیح خودت رو هم اعلام کنی! 

چقدر انرژی منفی اخه عزیز جان میشد از ذوق یکی شمام ذوق کنی وقتی میگم بچه سوم یعنی خودم میدونم زمانش ...

خب ذوق کنم ک داری ب بچه فشار میاری؟

بچه پسر زود ب زود ادرارش میگیره با دختر فرق داره

خب ذوق کنم ک داری ب بچه فشار میاری؟بچه پسر زود ب زود ادرارش میگیره با دختر فرق داره

البته برا همه سخته و باور نمیکنن بچه دوساله شب بیدار بشه بره دسشویی!! مخصوصا خانواده شوهرم باورشون نمیشع 😏 ولی خب ثابت شده بهشون وقتی شب بچه هام خونشون خوابیدن یا اونا شب خونم بودن 

تو خواب ک نمیشه به بچه فشار آورد میشه؟؟؟؟؟ 

هرکی روششو خودشو داره عزیز 

البته برا همه سخته و باور نمیکنن بچه دوساله شب بیدار بشه بره دسشویی!! مخصوصا خانواده شوهرم باورشون ن ...

ب ی شب دو شب اکتفا نکن

بچه بد خواب نشد و اذیت نشد ادامه بده.