2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 78 پست

پسرت رو ببر چشم پزشک و گواهی بگیرفردا هم له مادره بگو اگه فقط و فقط یک بار دیگه پسرت نزدیک پسر من بیاد شکایت میکنم

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معاونه بهشون گفته بچه شما سادیسم داره ببرینش دکتر. بعد هر کاری کردن اون پسر از پسر من معدرت خواهی نک ...

خود بچه گناهی نداره این برمیگرده به خانواده و تربیت دادن خانواده

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

گذاشتی بچت کور شد اونوقت بری سرشون؟

فردا جلو همه اولیا پاشو و سر و صدا کن و ابروشونو ببر و پسرش باید جلو همه ازش عذر خواهی کنع و تعهد بده که دیگ تکرار نمیکنع

به بچتم یاد بده از خودش دفاع کنه هر کی زدش بزنتش 

بچتو حتما ببر پزشکی قانونی...درسته اون بچه س...ولی پدر و مادرش میتونن رو تربیت بچه وقت بذارن..نامه ر ...

دوتا زن از همسایه های قبلی ما باهم دعواشون شد یکیش بارداربود اونی ک بارداربود سالمم بود ولی رفت پزشکی قانونی نامه گرفت که تا اخر این بارداری اگ بلایی سر بچه من اومد تقصیر کتکای این خانمه

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

باید دیروز بچه تو میبردی کلانتری ازونجام پزشکی قانونیتا بفهمن دنیا دست کیه احمقایکی این کارو‌ با پسر ...

پسرم فقط گفت مامان باباش اومدن. از بیشعوری اون اولیا چیزی نگفت . الان معاون اینا رو برام تعریف کرده

فعلا معاون به شدت پشتم هس میگه بیا سر صدا ون کوتاه نیاااا الانم نمیزاشت برم میگفت برو سراغ اون بچه. ...

ببین به احتمال زیاد بچش از مدرسه قبلی اخراج شده بخاطر این حرکتا  ،برو بگو باید بیان تو دفتر تعهد بده یکبار دیگه بچم و اذیت کنه اخراجه

معاونه بهشون گفته بچه شما سادیسم داره ببرینش دکتر. بعد هر کاری کردن اون پسر از پسر من معدرت خواهی نک ...

اینا تربیت خانوادگیشون غلطه اصلا

ی انجمنی هست که تو مدرسه ها اگه ی بچه یا خانوادش اینجوری باشه زنگ میزنن پیگیری میکنن اونو اسمشو نمیدونم 

اما بلاخره باید بری شکایت کنی شاید الانشم بعد ها خدایی نکرده برای چشمای پسرت مشکل پیش بیاد

پسرم فقط گفت مامان باباش اومدن. از بیشعوری اون اولیا چیزی نگفت . الان معاون اینا رو برام تعریف کرده

اولیا هرچقدرم باشعور باشن تو باید شکایت میکردی

خدامیدونه وضع پسرت چجوری بوده که معاون خونش به جوش اومده

عزیزم خانوادهه بیخیالن دعوا کنی هم فایده نداره برید آموزش و پرورش شهرتون شکایت کنید مدرسه پسره رو عوض کنن و ازش تعهد بگیرن دفعه بعد تکرارکرد جدی تر باهاش آموزش و پرورش برخورد کنه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810