2777
2789
عنوان

ویزیت روانپزشکی انلاین

58 بازدید | 14 پست

تشخیصشون رو نمیگن پ فقطدارو میدن؟چون مال من نگفت و اصلا راهنمایی نکرد فقط گوش داد گفت بهتره دارو مصرف سه و دارو نوشت همشون همینجورین؟ یا نه؟حضوری رفتم یکم سوال پرسید و اونم نشخیصشو نگفت نمیگن یا خودت باید بگی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب چی رو تشخیص بدن؟

قرار بود دیروز برم حضوری ولی پشیمون شدم آنلاین گرفتم میخواستم بگم چی تشخیص میدن چون روانشناس قبلا گفت شخصیت مرزیه و من نگران بودم ولی اینا چیزی نگفتن نسبت به تسخیص

ویزیتش چقدر طول میکشه؟ مثل دکتر معمولی زود تموم میشه یا مثل روانشناس یه ساعت باهات حرف میزنه؟

آنلاین بع درد نمیخوره اصلا نگیرید حضوری جلسه اول ۲۰دقیقع مصاحبه س ولی جلسات بعد ۱۰دقیقه این حدوداس کلا روانپزشک فقطدارو میده هیچی نمیگه

آنلاین بع درد نمیخوره اصلا نگیرید حضوری جلسه اول ۲۰دقیقع مصاحبه س ولی جلسات بعد ۱۰دقیقه این حدوداس ک ...

مرسی. من حضوری نمیتونم برم. ولی از اسنپ هم نمیگیرم. سعی میکنم یه دکتر خوب و مطمین پیدا کنم.پ

باز 20 دقیقه هم خیلی بد نیست. ولی نمیدونم اصلا میشه تو این زمان تشخیصی داد یا نه

مرسی. من حضوری نمیتونم برم. ولی از اسنپ هم نمیگیرم. سعی میکنم یه دکتر خوب و مطمین پیدا کنم.پباز 20 د ...

ببینید بنظرم پذیرش ۲۴بهترع از همشون من داشتم راضی بودم

2810