2777
2789
عنوان

خانما جواب بدین بیزحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 36 پست
والا من گفتم ب اندازه تعداد بچهای کلاس درست میکنم ی دفعه گفت نه ۸۰ تا فک کنم بخاد کل مدرسه رو ژله بد ...

بگو امکانش نیست واسم هشتاد تا

به تعداد میارم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا مجبور نیستی اتفاقا لیوان بهترم هست چرا باید اینقد واسه خودت سختش میکردی اصلا همه رو لیوان ...

دقیقا من خاستم ی جای کارو بگیرم گفتم ی کمکی بشه دیدم خیلی ب ضررم شد 

به نظرم شماکه این همه خرج کردی ظرف تک نفره هم بیشتر بخر وشیک ببر براشون که زحمتهای خودتم هدر نره اینجوری خودتم راحتی وبعدا خودخوری نمیکنی بگی کاش اینکارا می کردم ولی کاش هزینه ها را تقسیم می کردی بین مادرا

چقدر معلما پرروشدن چه خبره ۸۰ تا ژله

جدا هم پول دادم برا جشن اینجا گفت هر مادری ی چیز درست کنه کمک بشه منم گفتم ژله با من دیدم پیام داده ۸۰ تا درست کن

جدا هم پول دادم برا جشن اینجا گفت هر مادری ی چیز درست کنه کمک بشه منم گفتم ژله با من دیدم پیام داده ...

مقصر خودتونیت شاید کسی وسعش نرسید اونا که بفکر نیستن بفکر عشق و حال تودشونن

دقیقا من خاستم ی جای کارو بگیرم گفتم ی کمکی بشه دیدم خیلی ب ضررم شد

گلم میدونم چی میگی اگه هم ممکنه اون ظرفایی که گرفتی پس بده همه رو لیوان بگیر با قاشق کوچیک اینجوری خیلی بهتره خودت تو فشار نزار اینم از سرشون زیاده اخه ۸۰ نفر مگه کمه

والا من گفتم ب اندازه تعداد بچهای کلاس درست میکنم ی دفعه گفت نه ۸۰ تا فک کنم بخاد کل مدرسه رو ژله بد ...

سلام، صبحتون بخیر 

چرا این همه ژله شما باید درست کنی ببری مدرسه

برای چیه؟ 

خانه شماره 12 میدان گریمولد