2777
2789

بچه ها چیکار کنم من

عاصی شدم از دست همسایه هامون

با این که دوواحدی نیستیم صدای صحبت خونه بغلی قشنگ تو اتاق خواب ماست

ساعت یک شب چند تا آروم زدیم به دیوار یهو داد کشید بله داریم حرف می‌زنیم نمیتونین یه شب تحمل کنید... 

پایینی مونم همش مهمون داره در میکوبن قلیون میکشه دودش تو خونه ما میاد 

خوشبحال پولدارا که هرجا بخوان  خونه و آرامش رو با هم میخرن برای خودشون 

ماهم بخاطر بی پولی باید مزاحمت بقیه رو تحمل کنیم💔

قلبم شکست امشب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط اون که گفت بله داریم حرف می‌زنیم...شما هم راحت باشید تا دلتون میخواد شلوغ و مزاحمت اینجاد کنید

آخه اتاق خوابمون اینجاس ما چه صدایی داریم اینجا بخدا انقد ساکتسیم من خودم خیلی رعایت میکنم

عزیزم یه جلسه ترتیب بدین صحبت کنین، اینجوری خیلی سخته، نمیشه که، باید رعایت کنن

با خونه بغلی؟ گفتیم بهش از دست مستاجر ما آسایش نداشتیم حالا که خودت اومدی دیوارو عایق صوتی کن گفت ما سرصدا نداریم

حالا اینجوری میکنه

والا صدای ویبره موبایل طبقه بالا خونه من میاد 

دیگه مدل ساخت خونه ها اینجوریه متاسفانه 

نباید آدم زیاد حساس باشه توی آپارتمان نشینی 

بوی قلیون و دودش خیلی عجیبه خونه دیگه بره از این قضیه تعجب کردم مگه اینکه تو دستشویی بکشن 

آخه اتاق خوابمون اینجاس ما چه صدایی داریم اینجا بخدا انقد ساکتسیم من خودم خیلی رعایت میکنم

جای شما اونجا نیست.اگه نتونید برید مجبورید تحمل کنید چون فکرکنم خیلی نفهمند و هیچوقت رعایت نخواهند کرد