2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

126 بازدید | 12 پست

سلام 

مسواک میزنم اما نمیدونم چیکار کنم بعضی اوقات بو میده بعد دوباره خوب میشه.

شوهرم بخاطر همین از من فاصله میگیره و میگم چرا بوسم نمیکنی سکوت میکنه یابهونه میاره تا اینکه امروز نصف نیمه گفت حرفشو قطع کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

زبون بزن به روی مچ دستت یعنی رو‌ی نبض دستت 

با زبون خیس کن نبضت رو 

بعد فوت کن خشک که شد بو کن هر بویی داد بوی دهانته 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

زبونتم مسواک بزنادامس خوش بو بجومن شنیدم طبع بدن قاطی کنه اینطوری میشهالان جدیدا حس میکنم دهن منم بو ...

همه اینکارارو کردم نمی دونم ارثیه آخه مامانم بود رفت دندونپزشک گفت از دندون نیست باید قرص میترونیدازول بخری منم برم بگیرم دوباره ه ۸ ساعت بخورم شاید خوب شد

همه اینکارارو کردم نمی دونم ارثیه آخه مامانم بود رفت دندونپزشک گفت از دندون نیست باید قرص میترونیداز ...

قرص میترو موقتیه تا وقتی میخوری خوبی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم