ستایش_ستااااا مدیر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 عنوان کمکم میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 31 پست سلام عزیزا من قدم ۱۶۳ وزنم ۶۲خیلی دلم میخواد زود لاغر بشم چه راهکارایی میدین برای لاغری سریع؟ ورزش خاصی؟ چیزی میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین 1403/08/08 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 برای تعادل هورمونی تو خانوما یه مقدار چربی نیازه به نظرم برو سمت ورزش مخصوصا ورزش های اصلاحی،ممکنه گ ... گودی کمر که یه ذره دارم انقدم کمر درد دارم
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 من رژیم کتوژنیک گرفتم خیلی خوب بود توی ۲۱ روز ۱۲ کیلو کم کردم چجوریه
پژگچ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 3193 گودی کمر که یه ذره دارم انقدم کمر درد دارم اره احتمالا شکمت بخاطر گودی کمر هم هستچون خودمم همین مشکلو دارم
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 اره احتمالا شکمت بخاطر گودی کمر هم هستچون خودمم همین مشکلو دارم اخه من هنوز نت زایمانی نه هیچی شکم پهلو اوردم مخصوصا پهلو انقد ناراحتم که نگو یه روزی انقد لاغر بودم هی میخوردم به امید چاق شدن پشیمونم
اشکنهjoon عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 107 چجوریه توی نت سرچ کن برنج و نون و شیرینی جات و حبوبات و میوه و هر چیزی که توش آرد باشه یا قند باشه ممنوعه.فقط میتونی گوشت و مرغ بخوری با چربی حیوانی
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 توی نت سرچ کن برنج و نون و شیرینی جات و حبوبات و میوه و هر چیزی که توش آرد باشه یا قند باشه ممنوعه.ف ... چربی حیوانی از کجا پیدا کنم چه رژیم سختی؟ اونوقت اذیت نشدی فشار و قدمت بیفته؟
اشکنهjoon عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 107 مثلا من همبرگر یا سوسیس و کالباس ۹۰درصد میگرفتم سرخ میکردم آهان لبنیات پر چرب هم میتونی بخوری مرغ و گوشت سرخ شده توی روغن حیوانی هم عالیهالبته یک هفته اول یکم سخته قندت میافته من غش میکردم از هفته دوم دیگه خیلی میلی خوردن نداری ولی عالیه
پژگچ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 3193 اخه من هنوز نت زایمانی نه هیچی شکم پهلو اوردم مخصوصا پهلو انقد ناراحتم که نگو یه روزی انقد لاغر بودم ... والاهرچی فکرمیکنن این قد و وزن نباید حجم چربی زیااادی داشته باشهیه مقدار شکم و پهلو همکه طبیعیه و اصلا برای کارکرد سالم بدن لازمهشاید خودت زیاد رو بدنت حساسی
اشکنهjoon عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 107 چربی حیوانی از کجا پیدا کنم چه رژیم سختی؟ اونوقت اذیت نشدی فشار و قدمت بیفته؟ کره حیوانی از فروشگاه بگیر منم روغن های سنتی رو نمیتونم بخورم حالم بد میشه
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 مثلا من همبرگر یا سوسیس و کالباس ۹۰درصد میگرفتم سرخ میکردم آهان لبنیات پر چرب هم میتونی بخوری مرغ و ... وای من خیلی سریع فشارم میفته امیدوارم ک بتونم
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 والاهرچی فکرمیکنن این قد و وزن نباید حجم چربی زیااادی داشته باشهیه مقدار شکم و پهلو همکه طبیعیه و ا ... از جاهای دیگت چاق نیسم میگم فقط پهلو و شکم اونم زیاد نی اما خب چون استعداد چاقی رو دارم میترسم چاق تر از این بشم برا همین میخام جلوشو بگیرم
اشکنهjoon عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 107 چربی حیوانی از کجا پیدا کنم چه رژیم سختی؟ اونوقت اذیت نشدی فشار و قدمت بیفته؟ هفته اول ترجیحا از خونه بیرون نرو میگم که یهو میافتی ولی از هفته دوم بدن دیگه عادت میکنه که انرژی مورد نیازشو از چربی بگیره دیگه اوکی میشی ولی قشنگ هفته ای ۴ کیلو کم میکنی
اشکنهjoon عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 107 وای من خیلی سریع فشارم میفته امیدوارم ک بتونم سخته یکم ولی من خیلی راضی بودم
ستایش_ستااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 679 هفته اول ترجیحا از خونه بیرون نرو میگم که یهو میافتی ولی از هفته دوم بدن دیگه عادت میکنه که انرژی م ... خیلی عالیه اگه به بدن اسیب نزنه البته فکر کنم باید درکنارش مکمل و ویتامین مصرف کرد
اشکنهjoon عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 107 خیلی عالیه اگه به بدن اسیب نزنه البته فکر کنم باید درکنارش مکمل و ویتامین مصرف کرد آره خب مکمل بخوری که ریزش مو نگیری من نخوردم ریزش مو گرفتم