2777
2789
عنوان

اخلاقای شخمی مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو لطفا تو مسایلی که ب خودم مربوطه دخالت نکنید نمار نخوندن من پا شما نمینویسن

بخدا ینی ماه رمضون ز زور انقد داد میزدن ک از خواب بیدار شیم ب زور روزه بگیریم به زور نماز میخوندیم اصم یه وضعی بود

بزن خدا تو شکر کن من دو تا دارم 😑🙄

مهم شوهرته ده تام باشن هیج غلطی نمیکنن فقط اینکه هیچ وقت بدگویی شون پیش شوهرت نکنی هی گلاله نکنی این گفتن اون گفتن خودش ازت پرسید با ارامش و احترام و. منطقی بگو بهش بزار شوهرت بدونه مثلا تو بدی اونا رو نمیگی اوناهستن همش دارن از تو بد میگن مقصرم اونا میشن

بخدا ینی ماه رمضون ز زور انقد داد میزدن ک از خواب بیدار شیم ب زور روزه بگیریم به زور نماز میخوندیم ا ...

انشالله عروسی بگیری راحت میشی البته اگه نخای بیای کنار مادر شوهر زندگی کنه. همیشه دوران عقد این چیزا هست 

انشالله عروسی بگیری راحت میشی البته اگه نخای بیای کنار مادر شوهر زندگی کنه. همیشه دوران عقد این چیزا ...

اون ماه رمضون مال دوره عقد بود و گرن بقیش مال تایم خونه خودمه

بهش همه چیو میگم ولی ن با دعوا و کل کل با خنده

حالت درد دل کردن باشه یه وقتی هم خودت ناراحت بگیر بگو خسته شدم چرا منو دوست ندارن چرا منو به عنوان دختر یا زن داداش شون نمیپذیرن وقتی فرصتش باشه بگو

چند سالع ازدواج کردی؟  من بخدا سه چهار سال زندگی م کووووفتم کرد کل عقدم شکنجه روانی م داد میگی یعنی انگار داری حرفای منو میزدی دقیقا همین جور بود. ترک هستن یا فارس؟  مادر شوهر من ترک هست تو فامیلشم زیاد از این اخلاقا دارن البته همه مث هم نیستن 

عقدی یا عروسی گرفتین؟

نه 4 ماهه رفتم خونه خودم ولی چون دیگ نمیرم خونشون خیلی کم شده این ادا ها رو در میارن 

منم ک تو شهر غریب هیچکس رو ندارم خونوادم یه شهر دیگن یکم سختمه

چند سالع ازدواج کردی؟ من بخدا سه چهار سال زندگی م کووووفتم کرد کل عقدم شکنجه روانی م داد میگی یعنی ...

من یه سالو 10 ماهه ازدواج کردم

خیر شد یه دعوت گنده شد ک بعد شوهرم گف ما میخوایم زردتر عروسی بگیرین و گرن باید یه 2/3 سالی رو تو عقد میموندیم

نه بابا ترکن