2777
2789
عنوان

اخلاقای شخمی مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 66 پست

همیشه سر کوفت میزنن تو جای ما نمیای یه زنگ نمیزنی داری عروس بازی در میاری

همیشه خدا یه سالو نیم تو عقد بودیم خونه و غذا ها و ظرفا بامن بود اگ هم یه روز شوهرم میومد خونه نیم ساعت استراحت کنه که بعد پاشه بره نباید میرفتم اول ظرفا بعد شوهرم تا وقته شوهرم میرف دو تا برادر شوهر دیگ هم تو خونه دارم خدا ب اونا رحم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂 من خلم آبرو داری میکنم

اشتباه نکن ببین اگه هم اعتراض کردن گفتن چرا گفتی بگو خب بی آبرویی نمی کردین خودتونم میدونین رفتارتون بی آبروییه دیگه پس ، من خب واقعیت هارو گفتم  اگه رفتارتون خوبه پس نباید مشکلی داشته باشید بقیه بدونن

اصلا میخواد  اینجوری کنه غیرمستقیم کاری کنه به مشکل بخوری فردا یه چیزی شد بگه من باعث نشدم 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

یه سره به همه میگ اینو نصیحت کنین نماز بخونه 

خودش با یکی از جاریاش قهر کرده جاریش اومد آشتی کرد گف دیگ با من حرف نزن منم گفتم شاید من نماز نخونم وای یه چیزی ب نام بخشش تو وجودم دارم شما ک نماز میخوای اولین چیزی ک می‌گین خدا بخشنده است ولی شما انقد. بخشندگی ندارین 

بعد بیار میگ امون از زبون بچه های حالا 🙄

پسرعمه ودختردایی هستن

خخخ منم گیج شدم تازه چقدر تجزیه تحلیل کردم نصبتش کشف کنم هیچ فرقی نداره فکر کن یه خواهر برادر رفتن با یه خواهر برادر دیگه ازدواج کردن بچه ها شون  اون میشه دختر دایی و پسر عمه از اینم دختر عمه و پسر دایی میشن

خخخ منم گیج شدم تازه چقدر تجزیه تحلیل کردم نصبتش کشف کنم هیچ فرقی نداره فکر کن یه خواهر برادر رفتن ب ...

نه عزیزم مامان من با همسرم دختر دایی پسر عمن

ینی شرهرم رفته نوه دایی شو گرفته

همیشه سر کوفت میزنن تو جای ما نمیای یه زنگ نمیزنی داری عروس بازی در میاریهمیشه خدا یه سالو نیم تو عق ...

ببین اصلا بی احترامی نکن هیچی هم نگو فقط با پنبه سر ببر میری نه اینکه دست ب سیاه سفیذ بزن نه اینکه همش بشین مثلا غذایی خوردین مثلا یه بار سغرع پاک کن یا بگو من اب میکشم یکی کف بزنه هرچی هم گفت زنگ نمیزنی نمیای بگو شما زنگ بزن. یا بگو کار دارم اصلانم باهاشون صمیمی نشو حد و مرزت حفظ کن نزار بهت بی احترامی کنن 

بگو منتظر زنگ اونا بودم مگه اونا زنگ زدن؟ بزار اینقدر بگن خسته شن اهمیت نده

خواهر شوهرام یه سره از صورتم ایراد میگیرن در صورتی از خود تعریفی نباشه همه ازم تعریف خوب میکنن از صورتم 

با هم 19 سال فاصله سنی داریم با خواهر شرهرم

نه عزیزم مامان من با همسرم دختر دایی پسر عمنینی شرهرم رفته نوه دایی شو گرفته

میدونم عزیزم منظورم پدر و مادر مامانت با پدر و مادر شوهرت بود خواهر و برادر بودن دوتاشونم ماهم داریم عین همین نسبت فامیلی