2777
2789
نمی تونم اونی بشم که اون حال می کنه من اونجوری باشمتو پنجاه متر جا مستاجرم کلی هم اجاره میدم اگه تا ...

مگه نمیگی دو طبقه اس. نمیشه تو یک طبقه مستقل زندگی کنی

ولی خداییش با این حرفا خیلی رو مخ 

من یک هفت  خونه مادر شوهرم بودم بنایی داشتم بنده خدا صبح بلند میشد برا کارگرا صبحانه آماده میکرد منم بیدار میشدم می‌گفت بخواب خودم هستم 

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول نباید میرفتی خانپادت بیان زودتر اونجان ببینن چی میذاری جلوشون دوستات بیان سرک میکشن کی بودن ب ...

مامانم بیست سال قبل با خانواده بدتر از این گفت نمیرم خونه اونا به بابام گفت نرفت رفت اجاره الان همه چیش خوب شده 

فقط نمیدونم چرا تو نصیحت من نتونست اینا رو بگه بهم

نمیدونم چرا

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
مامانم بیست سال قبل با خانواده بدتر از این گفت نمیرم خونه اونا به بابام گفت نرفت رفت اجاره الان همه ...

فقط بچه نیاااار تا شوهرت مجبور شه بلند شید از اون جا 

بچه بیاری دیگه بلند شدنی در کار نیست 

میخواد بچه رو بهانه کنه اشک بریزه بگه دلتنگ نوه ام میشم نبریدش

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مگه نمیگی دو طبقه اس. نمیشه تو یک طبقه مستقل زندگی کنیولی خداییش با این حرفا خیلی رو مخ من یک هفت خ ...

الآن اسی را می بینی دیگه توی یک ساختمان بودن سخته

وقتی پدرشوهرم زنده بود

گاهی حاضر می شدم برم بیرون(حالا می خواستم برم یک هوایی بخورم) می گفت هر چی می خوای بده آقاجون برات بخره

ببخشید ها دیگه نمی گفت شاید پد بخواد

شاید لباس زیر بخواد

ازم لیست می گرفت می داد به پدرشوهرم

جای من نیستی میدونم سخت بگیرم نگیرم میگذره ولی زندگی سخته اینجوری نمیدونم جواب چی بدم اصلا نمیدونم س ...

منم با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم هفته ایی یه بار میرم خونشون اونم چند روز پیش شاکی بود میگفت نمیای خونمون سر نمیزنی من پیش خودم میگم عروسم چرا نمیاد چرا منتظره فقط آخرهفته ها بیاد ما از این اخلاقا نداریم که ناهار و شام بدمون بیاد پیشمون باشیم پدرشوهرم هم هروقت میبینه بهم میگه ی موقه شوهرت نیست تنها نباش بیا پیشمون اما من نمیرم نمیتونم حوصلم نمیکشه بهشون گفتم نیومدنمو بی ادبی ندونید من تنهایی راحت ترم بازم درک نمیکنن همش باید برم خونشون

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بسلامتی سزارین یا طبیعی زایمان میکنی

ایشالله اگه خدا بخواد سزارین 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظرم میخواد به پدرو مادرت احترام بزاره 

شاید مهربونه 

فکر کن اگر مامان خودت می‌گفت بیا پیشم ناراحت میشدی و...

اینم بگم من خودم با مادرم سال ها تو یه خونه زندگی کردم و همه ی این رفتارها من وآزار میداد و تحمل خونه برام عذاب آور بود . ولی واقعا همه حرکت های مامانم با عشق بود من نمیتونستم تحمل کنم

شاید شما هم مثل من باشی

فقط بچه نیاااار تا شوهرت مجبور شه بلند شید از اون جا بچه بیاری دیگه بلند شدنی در کار نیست میخواد بچه ...

خدا اون روزو نیاره فقط 

فقط تو این موندم من چرا باید اخه هر روز روی نحسش رو ببینم 

خدا لعنت کنه آدم هایی مثل اینا رو 

میدونم هم تو رو جلو همه یجوری میگه همه بگن چقدره دلتنگه و فلان ولی من میدونم از درون چیه

به نظرم میخواد به پدرو مادرت احترام بزاره شاید مهربونه فکر کن اگر مامان خودت می‌گفت بیا پیشم ناراحت ...

نمیدونم اره کم و بیش مهربون هست ولی واقعا شعورش نمیکشه دخالت بد چیزیه