2777
2789
عنوان

کیا از شیردادن به بچه پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 102 پست
بچه دوم نیار عزیزدلم خیلی بچه بزرگ کردن سخته من که دیگه نمیار جون آدم میره وقتی زایمان میکنه

شوهرم ک میگه ۵ تا میخام میخام دوتا باشن انقد اذیتش کنن دیگ هوس بچه نکنه ...آخه یکی هم دوس ندارم بچه تنها میشه گناه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم ک میگه ۵ تا میخام میخام دوتا باشن انقد اذیتش کنن دیگ هوس بچه نکنه ...آخه یکی هم دوس ندارم بچه ...

تا۴سالگی بچت اصلا نیار دومی رو

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره خداروشکر خوب میخوره ولی خیلی وابستس بهم وقت و بی وقت میاد سراغ شیر شبم تا صبح ک همش دهنشه

با کسی درارتباط نیستی؟ با باباش اکی هست؟

چرا ارتباطم زیاد دارم با باباشم خیلی جوره ولی آخر ب خودم وابستس

میفهمم حست رو دلت کمی آزادی میخواد منم اینطوری میشم ولی میگذره مثل همین یه سال که گذشت پسرمنم ۱۳ماهشه 😍البته دومی

اره منم به شوهرم میگم واقعا داغون شدم باید ب خودم برسم و بعد اقدام کنم اینجوری از پا میفتم

اهووووم بچت باید تاحدی مستقل بشه من پسر دومیم که۵سالش شد اقدام کردم.

میفهمم حست رو دلت کمی آزادی میخواد منم اینطوری میشم ولی میگذره مثل همین یه سال که گذشت پسرمنم ۱۳ماهش ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

اره واقعا من همه جوره برام گرون تموم شد شیردهی کلی موقعیت از دست دادم

2810