دیگه خسته شده از آسمون این شهر/ که به خاطر بی پولی فقر باید زندگی جونیم الکی سر بشه روی تخت / منی که به خودم قول داده بود یه روز بدون حرف سیاهی بحث قلممو میگیره تو خودمو ثابت به آدامی نحس ولی الان مثل سگ دارم دور خودم میچرخمو هی میخورم قرص صد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره چون رپه بیشتر باید طرز خوندنتو دید که چطوری کلمات ادا میشن
قبل این بود دیگه دلم پره از این سیاهی شعر که با خطر بی پولی فقر یه داره زندگیو جوونیم الکی سرم میشه رو تخت منی که به خودم قول داده بود یه روز بدون شک قلممو میگرم تو دست ولی الان حس میکنم دارم مثل سگ دور خودم میچرخم هی میخورم قرص 100
رپه؟ چرا مثل متن انشا نوشتی خیلی جاها اصلا قافیه درستی نداره احساس کردم یه جاهایی حذف شده
نام کاربریتو خیلی دوست دارم ،فرد غریبی بود🩶
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه
قبل این بود دیگه دلم پره از این سیاهی شعر که با خطر بی پولی فقر یه داره زندگیو جوونیم الکی سرم میشه ...
سلام دیروزم توی تاپیک تون بودم
غریزه شعری دارید بیشتر مطالعه کنید جهت مند تر میشه
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه
سلام دیروزم توی تاپیک تون بودم غریزه شعری دارید بیشتر مطالعه کنید جهت مند تر میشه
اینجوری نوشتم دیگه دلم پره از آسمون این شهر / که به خاطر بی پولی فقر یه جون بریده داره زندگیشو الکی سر میکنه روی تخت بدون حرف سیاهی بحث هی میرزه اشک دستشو اروم هی میگیره روزه سقف از خدا میخواد دوباره یه لحظه بدون شرط بلندشع از جاش دیواره قلمشو بگیره تو دست
مرسی 🤍 خودمم دوسش دارم تسلا رو آدم بشدت باهوشی بود ولی ایده هاش رو کسی جدی نگرفت
دقیقا از طرف ادیسون سرقت میشده ایده هاشمتاسفانه