2777
2789
اینم دارم‌تو گوشیم.برای روز دختر برام‌ کشیده😂🤦‍♀️اون زرده مثلا زرافه است

امر و نهی هم شده و ممکن هست بی میل به مدرسه باشه البته مورد دوم باید با نقاشی های بیشتری بررسی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید دلیلشو پیدا کنی چرا باشماها خسیسه و بعد اینکه دوستاش توی مهمونی چیکار میکنن باهاش که بااونا ...

اگه کسی ازش خوراکی بخواد نمیده 

اگه بده ناراحت میشه 

هرچقدر بش بگم میگه دوستندارم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
من کودکت از حد طبیعی بیشتره ؟؟خجالتیه؟

متوجه سوال اولت نشدم

در برابر همسن هاش اصلا خجالتی نیست حتی تو برخورد اول اما با بزرگترها مخصوصا غریبه ها ارتباط خوبی نداره 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
متوجه سوال اولت نشدمدر برابر همسن هاش اصلا خجالتی نیست حتی تو برخورد اول اما با بزرگترها مخصوصا غریب ...

اها خب در جمع همسالان اوکیه 

منظورم اینه که من منم میکنه ؟ تا حدی ؟ یا دوست داره کارهایی یکم بیشتر از حد توانش رو گردن بگیره یا مدیر یه گروهی باشه ؟ 

خیلی اوکی باش ولی تو نقاشیاش همیشه تو کنجه

ببین عزیزم اینکه بچه رو با یه نقاشی شخصیت کنی اشتباهه 

شاید اونروز ناراحت بوده یا شاید از یه چیزی احساس ناامنی میکرده باید چندین بار تست گرفته بشه 

منم منم میکنن بعضی بچها توانایی مدیریت دارن علاقه دارن سر جای معلم بشینن و به بچها تکلیف بگن

آره به این کارها خیلی علاقه داره

اما هیچ وقت حس نکردم که فراتر از حد طبیعی باشه 

ولی آره مدیریت رو دوست داره اینکه مسئولیت کامل یه کاری رو بهش بسپاری بهش حس قدرت میده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اگه کسی ازش خوراکی بخواد نمیده اگه بده ناراحت میشه هرچقدر بش بگم میگه دوستندارم

خب عزیزم به کاری که دوست نداره اجبارش نکن در برابر اجبار تو اون فقط لجبازی نشون میده بزار به مرور خودش متوجه بشه و اینکه هستن بچه هایی که خوراکیاشونو به دوستاشون میبخشن و خودشون گرسنه میمونن پس این هم درست نیست 

به مربیش بگو نمایش خلاق بره براش با موضوع بخشندگی به موقع و به جا

خب عزیزم به کاری که دوست نداره اجبارش نکن در برابر اجبار تو اون فقط لجبازی نشون میده بزار به مرور خو ...

انمیشن بخشندگی سراغ نداری بزارم ببینه؟

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
2810