2777
2789
عنوان

نامزدم منو سیگاری کرد

537 بازدید | 37 پست

عقدم داشتم خدشو ترک میدادم ک کمتر بکشه ( البته زیادم نمی‌کشید هر دو س روزی ی نخ‌ ) خودم سیگاری شدم

دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜۱۴۰۳/۰۲/۱۲ 👈وزن شروع:56/700 وزن هدف:65 🧡۱۴۰۳/۰۲/۲۱👈وزن فعلی : 58/04🤎1402/03/28👈وزن فعلی:۵۸/۱۸💛۱۴۰۳/۰۳/۰۴👈وزن فعلی:۵۸/۲۲💚۱۴۰۳/۰۳/۱۳👈وزن فعلی:۶۰/۱۰🤑🥳🤩 دارم به هدفم میرسممممم🥺😻💅 مانده تا هدف: ۴ کیلو و ۹۰۰🙈😃💥

تو شل بودی

کسی کسیو نمیتونه سیگاری کنه به زور

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

به خاطر همین میگن با کسی ازدواج کن که معیار هاش با تو جور باشه وگرنه عوض تغییر دادن طرفت خودت تغییر میکنی

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄سوم اینکه اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو با احترام  بدم وگرنه یا جواب ابلهان خاموشیس  یا مجبورم منم مثل خودت هتک حرمت کنم ...💖💖💖و در آخرم خواستم بگم من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه با نظرت موافق بودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم

الان با چی مشکل داری؟

سیگار کشیدنش

یا

سیگار کشیدنت؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2804

سیگاراشو ازش می‌گرفتی خودت میکشیدی؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
2805

چرا خودتو قربانی نشون میدی .اینا چ ربطی ب هم دارن ک تو سیگار کشیدی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
تو شل بودیکسی کسیو نمیتونه سیگاری کنه به زور

پس این همه معتاد که اعتیادشون ثمره دوست نا باب هست ندیدی

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄سوم اینکه اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو با احترام  بدم وگرنه یا جواب ابلهان خاموشیس  یا مجبورم منم مثل خودت هتک حرمت کنم ...💖💖💖و در آخرم خواستم بگم من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه با نظرت موافق بودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
2801