2777
2789
عنوان

شوهربخیللل خودشیفته درمانش جیه

115 بازدید | 20 پست

شوهرم بخیله ب حدی ن لباس ن چیزی فقط براخودش وخانوادش از مادرش میترسه برام لباس بخره یامنوببره دکتر میخوام بهش پیام بدم بهش بگم چرااااینکاروبام میکنی چی بهش بگم هر روز هودی هرروز چیزی میخره من هیچی میگه پولام حلالمه اونوقت من هیچ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
بپرس عشقم این حس شیشمم که پیرم کرده بعضی وقتابهم میگه چی داری که اینجوری حست قوی

دمت گرم ❤️

کی ازدواج میکنم؟

کی از این مشکلی که دارم نجات پیدا میکنم ؟؟

امسال اون رشته ای که میخوام و شهری که دوست.دارم قبول میشم؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بهش بگو حواست باشه اگ تو نباشی کسای دیگه هستن ک برام خرج کنن و بهم محبت کنن. فک نکن اگ تو نباشی من میمیرم. وظیفته ک برام خرج کنی

نزار بفهمه خونه پدرت پشتوانه نداری برای طلاق. بهش بگو درخونه پدرم همیشه ب روم بازه و خودت مبدونی ک بفهمه باهام اینطور میکنی روزگارتو سیاه میکنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
بهش بگو حواست باشه اگ تو نباشی کسای دیگه هستن ک برام خرج کنن و بهم محبت کنن. فک نکن اگ تو نباشی من م ...

میدونی چرااینکاروبام میکنه چون من از زندگی خواهرم براش گفتم وبراهمین سواستفاده گرد ابجیم زندگیش مث منه

دمت گرم ❤️کی ازدواج میکنم؟کی از این مشکلی که دارم نجات پیدا میکنم ؟؟امسال اون رشته ای که میخوام و شه ...

ازدواج میکنی اونم از طرف ی اشنااااا باهم ازدواج میکنیدمنظورم واسطه بله گلم قبول میشی فقط تلاش کنی

خداااهمیشه همراهتههه عزیزم این مشکل گذراست پس زیادبهش فکر نکن

2805
ازدواج میکنی اونم از طرف ی اشنااااا باهم ازدواج میکنیدمنظورم واسطه بله گلم قبول میشی فقط تلاش کنیخدا ...

بنظرت کی ازدواج میکنم؟؟؟؟یعنی میگی شوهرم آشنا و فامیله؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
واسطه از اشناتون ولی ازدواج میکنی باغرییه

بنظرت برای زندگی میرم تبریز؟؟؟؟؟؟

و یه سوال دیگ قول میدم اخریش باش ببخشید اذیت کردم 

بنظرت اونی که عاشقشم میشه یا یکی دیگ؟

2801