2777
2789

باشه گلی

لطفا برای اینکه دلم آروم بشه یه صلوات میفرستی؟(:🎀🫠

نیت کن

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اره عزیزم اگه میخاین اسمتون رو بگین تو نماز شب ک میخونم بگم اسمتون رو.. نیت کردم ..

ممنونم گلی

مهسا 🤍

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
چشم

دستگیری از مردمان نیازمند و محتاج بهترین کارها در نزد خداست و پاداشی بزرگ و بخشش و عفو در پی خوهد داشت. پس هرگز از این امور غافل مشو و بدان که هرچه اتفاق می افتد خواست خداست و دخالت در کار خدا بی مورد است. قسمت تو خیر است اما همت نیز شرط بزرگی در رسیدن به مراد است. پس با همت عالی به تلاش خود ادامه بده که به مقصود خواهی رسید

گفتن راز دل نزد کسانی که کاری از دستشان ساخته نیست، دردی از شما دوا نمی کند. به خاطر داشته باش آنکه به او دل باخته ای باید خود را تنها وقف تو کند. در غیر اینصورت صلاح در این است که از او جدا شوی. اگر می خواهی دچار غصه و پشیمانی نشوی از رهنمودهای سازنده افراد عاقل و دانا نهایت استفاده را ببر.

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلی

@ssssjjjj    

عزیزم بی زحمت میشه این سه تا خواب منم تعبیر کنی ؟
اینم بگم که حدود یک ماه پیش این خوابها رو دیدم .. و روزش رو واقعا یادم نیست .. ولی ساعت همشون بین۳ونیم تا ۵ صبح بود
عزیزم من اول این خواب رو دیدم ..
خواب دیدم کفشم تو پای یه خانم دیکه اس
صورتشو ندیدم
فقط فهمیدم ی خانوم کفشمو پوشیده و روبه روم وایستاده
منم تا زانوشو دیدم شلوار مشکی تنش بود
کفشم مشکیه
همین کفشی ک تو واقعیت بیرون میپوشم
و اینکه شلوار اون خانم پارچه ای مشکی و خط اتو داشت ک
توجهم رو خط اتو و کفش تو پام جلب کرده بود

دو سه روز بعدش این خواب رو دیدم
رفته بودم به یه مکانی مثل یه سالن اجتماعات
بعد که میخاستم بیام بیرون کفش بپوشم برم
هر چی دنیال کفشم میگردم نیست
کنارم یه نفر بود ولی هر چی فک میکنم یادم نمیاد کی بود ممکنه غریبه بوده باشه یا آشنا..اصن یادم نمیاد زن بود یا مرد  ولی به احتمال زیاد مرد بود
بعد برای اینکه بریم جای دیگه رو بگردیم
باید از روی سنگ ریزه میرفتیم
بهم گف بالاخره که باید برسم اونجا رو بگردیم زیادم نیس راهش تحمل کنیم میریم بعد میریم اون سالن هم میگردیم
چون بارون بود سنگ ریزه ها خیس بودن اکثرا سنگها هم رنگش توسی بودن .. کلا هوا دلگیر بود چون بارون بود
سخت نبود اونقدر برام از سنگ ریزه گذشتن
رد شدم
بازم هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم
یه کفش خاکی تو جاکفشی دیدم که تو خواب میدونستم مال منه ( ولی تو واقعیت اینجوری کفش ندارم و شبیه کفش یکی از فامیلامون.. ولی تو خواب فک کردم اون کفش خودمه) به اونی ک کنارم بود گفتم اینو بجای کفشی ک گم کردم بپوشم؟ .. اونم گف باشه .. ولی بعد پشیمون شدم نپوشیدم اون کفش خاکی رو..
و تو جاکفشی دو تا کفش بچگونه دیدم  تو خواب حس کردم این دو تا کفش مال دخترمه .. واسه همین اون دوتا کفش رو گرفتم بغلم نگه داشتم و تو دلم گفتم کفش خودم پیدا نشد حدااقل کفش بچمو بگیرم ( و تو واقعیت اون دو تا کفش رو بچم نداره )
بازم رفتم دنیال کفش خودم ولی پیداش نکردم کلا

بعدش هم این خواب رو دیدم که
دارم از تو شیشه پنجره موهامو دست میکشم که یکی در میون توش سفید داره .. با غم دارم نگاه میکنم به موهام ..

و اینکه من متاهلم و بچه دارم (بخاطر خواب کفش گفتم )

@ssssjjjj عزیزم بی زحمت میشه این سه تا خواب منم تعبیر کنی ؟اینم بگم که حدود یک ماه پیش این خوابها ر ...

عزیزم برای خواب کفش کفش کلا نشان دهنده مرحله جدیدی از زندگی حتی گاهی پیبینی ماشین خریدی خواب کفش میبینی چون ک راه جدیدیو شروع کردی دیگه واسه همون هم هست خواستگار معنی میکنن چون ک خب زندگی جدید مردم شروع میکنن و خب پیچ و تاب هایی ک میخوری ک کفشتو پیدا کنی و اینا مسیر زندگیته ک داری به هر حال براش تلاش میکنی

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
2809