2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد🤦🏻‍♀️سوالی تکراری 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 136 پست
چون زن شرعی و قانونیش هستی و الان ازت رابطه میخواد و تو رد می‌کنی میدونستی گناه بزرگیه؟؟؟!!! اصلاً ن ...

هیچ گناهی نداره وقتی هنوز نرفتن سر خونه زندگی شون 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ گناهی نداره وقتی هنوز نرفتن سر خونه زندگی شون

😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣

اصلا عروسی رو کجای دین گفته ؟؟!😐

این گفته بعد خوندن خطبه ی عقد رسماً شرعا قانونا زن و شوهرید!

والسلام!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

ب خودت بستگی داره

تعادل نگه دار

نه زیادی بشه نه کم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣اصلا عروسی رو کجای دین گفته ؟؟!😐این گفته بعد خوندن خطبه ی عقد رسماً شرعا قانونا زن ...

همون دین گفته زن تنها زمانی وظیفه تمکین داره که خونه شوهرش باشه و شوهرش رابطه بخواد نه اینکه خونه باباش باشه!!! چقد شما جوکید طرف هنوز خونه باباشه اونوقت حرف از وظیفه زن و شوهری میزنید🤣🤣🤣🤣

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بعد خطبه عقد زن و شوهرن! حالا دیگه هرجا می‌خوان باشن😂😂😂بعد میگه خونه ی باباش رابطه نخواد!😐🤣

همینو بگو

معنی حلال و محرمیتو هنوز ...

حالا چ فرقی میکنه خونه باباش باشه یا هرجای دیگه

مهم اینه زن و شوهرن

کار خلاف شرعی نمیکنن

منطق و استدلال در حد فندق!!😐😐😐😐

عقل کل! وقتی از حکم شرع و دین چیزی نمیدونی اینجا انقدر جوک نگو وقت منم تلف نکن 

هروقت کل مخارج وخرج خرد و خوراکش و شوهرش بده زن هم وظیفه تمکین داره تا وقتی خونه باباشه وظیفه تمکین نداره 

همینو بگومعنی حلال و محرمیتو هنوز ...حالا چ فرقی میکنه خونه باباش باشه یا هرجای دیگهمهم اینه زن و شو ...

خدا شفاتون بده 

خدا تو رو شفا بده با اون طرز فکر قدیمیتیکم خودتو آپدیت کن بفهم چی میگی

پیامتو نخونده جواب میدم چون حوصله بحث با آدمایی مثل تو که با دوتا کاربری میان حرف خودشونو تایید کنن ندارم 

دیگه منو ریپ نزن به سلامت