بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله گلم بخدا ناراحت نباش خوب میشه پسر دسته گلت❤️🥺
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺
پسر منم اینطور شده بود کوچیک بود از ترقه ترسیده بود کلن چند روز لکنت گرفت یه هفته طول کشید درست شد ولی کلی ترقه خریدیم بردیم فضای باز زدیم جلوش که ترسش بریزه و شروع کرد به حرف زدن قبلش مثل پسر شما کامل حرف میزد
نگران نباش درست میشه
وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم
انشالله هیچ بچه ای هیچ جا مریض نباشهخدا حفظ کنه دخترت رو
ممنون عزیزم الان کلی برای بچه شما گریه کردم .کلا شدم یه شیشه نازک تا می فهمم بچه ای حالش خوب نیست دلم خون میشه .دخترم سه سالشه یک ماه تموم بیمارستان و آزمایشگاه و بستری شد عفونت وارد ریه و خونش شد .خدارو شکر الان بهتر شده .برای همین درک می کنم شما رو .یادم میاد به خودم می گفتم یعنی دخترم حالش خوب میشه زنده می مونه ؟!!
الان گوش شیطان کر خیلی خوب شده پسر شما هم زود خوب میشه امیدوار باش