2777
2789
عنوان

کمکم کنید دارم خفه میشم از عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم گفت حلالت نمیکنم

بازم رو بنداز ...زندگی پس از زندگی رو دیدی ؟؟ خیلی حلالیت مههه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2805
عزیزم آبروی خودم میرهواقعااا نمیشه همین خیرات جمع کرد؟چقدر حالم خرابه خاک بر سر من

بالاخره آبروشو بردین، شما دسترسی دارین به این آدم، فرصت دارین برای جبران. با خیرات درست نمیشه.

ببینین با پول اگر راضی میشه و حلال میکنه، راضیش کنین.

به نظر من، سوالتون رو از یک عالم دینی بپرسین و ماجرا رو کامل براش شرح بدین و ببینین چیکار باید بکنین.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
آره قشنگم میدونم مهمه خیرات تقدیم میکنم عزیزم واقعا درس عبرت شد کم زر بزنم

اونایی ک من گفتم برا کسایی که نمی‌دونیم حقی دارند یا نه ؟

یا کسایی ک دستمون بشون نمی‌رسه و فوت شدن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
بالاخره آبروشو بردین، شما دسترسی دارین به این آدم، فرصت دارین برای جبران. با خیرات درست نمیشه.ببینین ...

نمیشه عزیزم 

قبول نمیکنه

بازم یه دنیا ممنون که راهنماییم کردین

دعا کنید ممنون ❤️🥰

نمیشه چون منم اونایی که بهم بد کردنو نبخشیدم حتی اگه نماز جعفر طیار بخونن واسم

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
نمیشه چون منم اونایی که بهم بد کردنو نبخشیدم حتی اگه نماز جعفر طیار بخونن واسم

آخی عزیزم😔سعی کنید ببخشید چون پاداش بزرگی از جانب خدا دارید

ان شاءالله آروم بگیرید خواهرم

هر جور شده راضیش کن حای اگه آبروی خودت بره بالاخره هر چیزی یه تاوانی داره

ممنون از راهنماییتون

فکر نکنم بشه🤣

ولی خب خیرات تقدیمش میکنم اون دنیا ببینه راضی شه بنده خدا

2810