مهد دختر من کار در منزل نمیدن اصلا فقط بهشون مسیولیت میدن مثلا آرم استاندار خوراکی هارو که میخورید بیارید دایره از تو کتاباتون پیدا کنید دوتا بیارید یه اسباب بازی کوچیک یا بزرگ بیارید
میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گزاشتموخوابشو رفت استراحت کرد حوصله داشت دیشبم همینجور برا رنگ کردن یه کفشدوزک دوساعت وقت برد تا کرد
ببین دوست عزیز بچه های شش ساله مثل دختر من که پیش 2هستن اصلا مداد دستشون نمیدن گفتن سه ماه اول فقط دستشون رو باید تقویت کنن با مچاله کردن کاغذ و خمیر بازی و رنگ انگشتی. اصلا بهش زور نگو زده میشه. من دختر بزرگم کلاس ششم هست یادمه ماه اول کلاس اولی از حجم زیاد نوشتن درسها گریه میکرد و فراری . ماشاا... ولی همیشه الان شاگرد اول کلاس بوده و هست نه تنها تو درس بلکه کلاسهای دیگش هم همیشه نفر برتره. کم کم منظم میشن.نترس
اینام یبار یه کفشدوزک کشیدن تو دفترش یبار دادن گفتن رنگ کنه یبارم حالا یه برگه دادن میوه بکشه اگه هم ...
خانومی برای بچه های کلاس اول هم تکالیف رو معلم تو دفتر یادداشت مینویسه یا تو گروه اعلام میکنه. اصلا نگران نباش اقتصای سنشه. نیمه اولی هم هست احتمالا کوچیکه