2777
2789

مشکل داریم باید فوری حل شه، ی تعداد میگن این ذکر ردخور نداره، یک تعداد میگن عکس جواب میده یک تعداد میگن ممکنه روح آدم کشش قدرتش نداشته باش چیزا ماورایی ببینه، موندم چ کنم، کسی تجربه ای داره ازش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زیاد ...واقعا دوسش دارم اونقدر بهم آرامش میده ذکر یونسیه..تا چند روز بخونیم منم میخوام بخونم می ...

بعد نماز عشا چهارصد بار پشت هم ولی نخون، سنگین میشه اذیت میشی، زیاده 400 تا بنظرم خودم جرات ندارم بخونم 

بعد نماز عشا چهارصد بار پشت هم ولی نخون، سنگین میشه اذیت میشی، زیاده 400 تا بنظرم خودم جرات ندارم بخ ...

مثلا چی میشه.من یه مدت خیلی ذکر میگفتم دائم دعامیکردم از ته دلم مخصوصا ذکر یا جوادالئئمه ادرکنی .دراز کشیده بودم همه جا تکون سختی میخورد انگار زلزله اومد دوبار ک ذکر میگفتم زیاد اینجوری میشد...من فک کردم واقعا زلزله اومده ولی خبری نبود ...

میدونی گذشته آدما خیلی تاثیر میزاره توی آیندشون ...من ک بزچاره شدم...برام دعا کن سر نمازت خدا منو بب ...

واقعا گذشته تاثیر داره، زندگی من سیاه شده بخاطر گذشته، هعی.. خدا مشکلا هممون حل کنه

2810