2777
2789
عنوان

مادرشوهرم وجاریم رو گفتم بیان خونمون😍این میز خوبه📸

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 26 پست

شامم میدی بهشون؟  

کاش منم از اومدن مادرشوهرم ذوق میکردم  اما جاریم خوبه تقریبا ولی زیاد رفتو امد نداریم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلممم چقدر زیبا و چقدر مهربونییی 😍😍😍امیذوارم رابطتتون همیشه باهم خوب باشع منم با مادرشوهر و جاریام تو ی ساختمونیم خداروشکر باهم خوبیم خصوصا باجاریم خیلیی باهم خوبیم مامانم میگه شما بهمدیگه میرسین انگار ی عمره همو ندیدین 😁😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من ندیدیم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چ عروس ماهی .. بابام ی خونه نوساز داد ب داداشم مفت نشستن توش سه ساله رنگ خونشونو ندیدیم با بابام ی ساختمونن ..میگن پول نداریم ولی خانواده زنش هرماه تلپن .. بچش هر سری ی لباس جدید داره .. خودش لیزر میره..

شامم میدی بهشون؟ کاش منم از اومدن مادرشوهرم ذوق میکردم اما جاریم خوبه تقریبا ولی زیاد رفتو امد ندا ...

اگه بمونن چرا که نه ولی معمولا مادرشوهرم میگه دوست ندارم مزاحم باشم🥲

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
چ عروس ماهی .. بابام ی خونه نوساز داد ب داداشم مفت نشستن توش سه ساله رنگ خونشونو ندیدیم با بابام ی س ...

فدات بشم.... 

چقدر بد فردا روز اگه خودشم مادرشوهر بشه دوست داری همچین رفتاری رو؟ 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
عزیزدلممم چقدر زیبا و چقدر مهربونییی 😍😍😍امیذوارم رابطتتون همیشه باهم خوب باشع منم با مادرشوهر و ج ...

😍😍😍😍قربونت عزیزم

چقدر عالی حال دلتون کنار هم همیشه خوش🥰😘

فدات بشم.... چقدر بد فردا روز اگه خودشم مادرشوهر بشه دوست داری همچین رفتاری رو؟

نمیدونم والا همه ما داریم تاوان چیو پس میدیم .. خود من بارها کوتاه اومدم دعوتش کردم .. میبینم خجالت نمیکشه منم یکساله دعوت نکردم ..اخه منم ابرو دارم جلو شوهرم 

نمیدونم والا همه ما داریم تاوان چیو پس میدیم .. خود من بارها کوتاه اومدم دعوتش کردم .. میبینم خجالت ...

حق میدم بهت من خودمم خواهر شوهرم ولی زنداداشم از همه نظر یه خانومه... 

احترام احترام میاره خونه ایشون نیست فقط خونه برادر تونم هست خودش چطور با اومدن خانواده خودش خوشحاله پس باید بدونه که همسرش هم دوست داره که خانوادش دورش باشن

حق میدم بهت من خودمم خواهر شوهرم ولی زنداداشم از همه نظر یه خانومه... احترام احترام میاره خونه ایشون ...

برادرم متاسفانه ی ترسوی زن ذلیل هست .. هر چی بگم از ترسش کم گفتم .. الان زنش بگه گوسفند بکش واسه خانوادم انحام نیده بس ک میترسه .. اصلنم درست نمیشه