2777
2789

منظورم شوهر خوب از لحاظ اخلاقی و شخصیتیه. مردی که بهشون اهمیت بده لجوج نباشه مهربون باشه رمانتیک باشه جنتلمن باشه مرد زن و زندگی باشه و‌....

اون خانوما چه ویژگیهایی داشتن که تونستن چنین مردایی رو پیدا کنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چنین مردی هنوز مادر نزاییده🚶

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

فکر میکنم معیارشون بجز پول بیشتر اخلاق بوده و رو این مورد توجه کردن 

خانم هر صفاتی میشه داشته باشه اما از همه مهمتر سازش داشته 

چون خانمی که با اخلاق همسر و اطرافیان سازش داره شوهرش باهاش راه میاد

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

والا از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون 

فک نمی‌کردم برق هم منو بگیره چه برسه به شوهرم 

حالا چطور شد این مرد منو گرفت الله اعلم 

خدا زد پس کلش 🤔🤔🤔🤔

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

تنها یه چیز خودت و شخصیتت و خانوادت احترام بزار و خط قرمز تعیین کن و آنقدر خودت رو مهم بدون که جرعت نکنه بهت تو بگه در اون صورت بدترین مرد ها هم رامت میشن باید خودت به خودت احترام بزاری و خودت رو دوست داشته باشی تا اونا هم یاد بگیرن رفتار درست با تو چی هست متاسفانه اینو خیلی دیر فهمیدم

من ویژکی خاصی نداشتم ولی نصیبم شده ولی اینکه بعد این همه سال از لحاط شخصیتی و رفتاری خوبه به خاطر اینه بهش احترام گذاشتم همیشه باهاش لج نکردم جرو بحث نکردم به خانوادش بی احترامی نکردم هر وقت عصبانی شده کوتاه اومدم شاید اگه خلاف این بودم العان با شخصیت و خوش اخلاق نبود 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

والا از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون فک نمی‌کردم برق هم منو بگیره چه برسه به شوهرم حالا چطور شد ...

احتنالا تواضع شما باعث شده شوهر خوبی نسیبتون بشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2810