2777
2789
عنوان

این کار حرامه

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 32 پست

وقتی یک آموزش رو خریداری می‌کنی، معمولاً شرایط خاصی داره که توش مشخص شده چه کارهایی می‌تونی با اون محتوا بکنی. ممکنه گفته باشه که فقط برای استفاده شخصی خودت هست و نمی‌تونی به دیگران بدی. در این صورت، به اشتراک‌گذاری اون با دیگران می‌تونه نقض قوانین کپی‌رایت باشه.

برخی دوره‌ها ممکنه به‌طور خاص اجازه به اشتراک‌گذاری رو بدن. مثلاً ممکنه بگن که می‌تونی با خانواده یا دوستان نزدیک به‌صورت قانونی به اشتراک بذاری. اگر اینطور بود، می‌تونی بدون نگرانی این کار رو بکنی.

اگر چند نفر تصمیم بگیرند که یک دوره رو به‌صورت گروهی بخرند و شرایطش هم این اجازه رو بده، این کار مشکلی نداره. در این حالت، همه می‌تونند از محتوا استفاده کنند و این به‌عنوان یک خرید مشترک محسوب می‌شه.فقط باید دقت کنی که صاحب اثر اجازه ی خرید گروهی رو تو قوانینش صادر کرده باشه .

اگر هنوز شک داری یا شرایطش برات مبهمه، بهتره با یک عالم دینی مشورت کنی. اون‌ها می‌تونند بهت بگن که از نظر شرعی چه کارهایی مجاز هست و چه کارهایی نه.

در نهایت، همیشه بهتره به قوانین و شرایط استفاده دقت کنی تا از بروز مشکلات جلوگیری کنی.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درصورتیکه فروشنده گفته باشه کهیه نفر  فقط حق استفاده دارهحرامه‌

خیلی از کارگاهها و‌کلاسهای آنلاین که شرکت میکنم و روی خیلی از جزواتی که آنلاین میخریم اینو مینویسن و میگن که شرعا راضی نیستن در اختیار بقیه قرار بگیره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

من که راضی نیستم 😕  خیلی هم ابن اتفاق پیش اومده برام دیدم ک از دورم استفاده کردند

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

حرامه 

از همون موسسه یا شخصی که خریدی بپرس ببین راضیه یا نه

اگه راضی نبود حرامه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تشخیص حرام بودنش از عهده من خارجه

اما میدونم که انسانی نیست

و اگر طرف راضی نباشه، از لحاظ شرعی هم ایراد داره

طرف برا تولید یه محتوایی زحمت کشیده، وقت و انرژی صرف کرده

خودشونم اکثرا عدم رضایتشون رو اعلام میکنن

باید از اون شخص بپرسی ک اجازه نشر داری یانه ک معمولا وقتی شما هزینه پرداخت میکنید و رایگان در اختیار بقیه میزارید ب استادت ظلم کردی و داری ب کسب و کارش لطمه میزنی و حرامه 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810