2777
2789
عنوان

تو زندگیتون چند بار وجود خدا رو حس کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 35 پست
من ادمیم ک از کسی کمک نمی‌گیرم همش خودم کارامو انجام میدم مشکلامو حل میکنم ولی یبار انقد ب ته خط رسی ...

الهی همیشه حال دلت خوب باشه

بارداری دومم ناخاسته است خیلی سعی کرد شوهرم که سقط بشه اما ب حکم خدا قلب تشکیل داده لطفا برام دعا کنید تا اخرش سالم بمونه❤️🥺🫀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنقدر زیاد که جایی که فکر میکردم اصلا حواسش بهم نبوده نگو خدا داشته همه چی مرتب میکرده من غافل بودم

اون از رگ گردن ب ما نزدیک تره

بارداری دومم ناخاسته است خیلی سعی کرد شوهرم که سقط بشه اما ب حکم خدا قلب تشکیل داده لطفا برام دعا کنید تا اخرش سالم بمونه❤️🥺🫀
فقط یه بار خیلی خیلی هم به موقع بود:))❤️

ایشالله همیشه ب موقع ب دادت برسه

چه تاپیک خبی زدی اسی

باورت میشه الان چند روزه ک دلم گرفته میخام خدا کمکم کنه ب داد دلم برسه ..یه رزقی بزاره تو زندگیم..برا همین باعث شد ک تایپک بزنم

من همه زندگیم خدا هوامو داشته یعنی عشقه

😘😘😘😘

یه وقتایی انقد کمکهای کوچولو و ریزشو تو زندگیت حس میکنی که واقعا شگفت زده میشی فقط میدونم تنها راهی ...

خدا نگهدارت باشع همیشه🥰😇

باورت میشه الان چند روزه ک دلم گرفته میخام خدا کمکم کنه ب داد دلم برسه ..یه رزقی بزاره تو زندگیم..بر ...

اینکه بهت کمک میکنه رو توش شکی نداشته باش 

فقط امیدتو از دست نده و مدام شکر و دعا کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
اینکه بهت کمک میکنه رو توش شکی نداشته باش فقط امیدتو از دست نده و مدام شکر و دعا کن

انشالله