2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد

44 بازدید | 5 پست

من چند روزه یه کار پیدا کردم

نصف حقوق اداره کار بدون بیمه

از ۸ تا ۳ عصر 

چقدم خوشحال بودم باید کار پشت سیستم بود

باید یه سری گزارشات رد میکردیم

یه هفته آزمایشی رفتم ولی خب از نظر خودم ریزه کاری زیاد داشت یه گزینه اشتباه میزدی باید دوباره ثبت سیستم میکردی همکارم یه ج

پسر جوون بود بعد ازش سوال میپرسیدم خیلی بد جواب میداد تازه امروز کلی بد حرف زد گفتش ده روزه اومدی هنوز نمیدونی

من بهش گفتم تا دستم راه بیفته ممکنه یه ماه طول بکشه

بعدم به نظر حتی یه آدم ممکنه یه سال یه کاریو انجام بده ولی اشتباه کنه مگه چیه

خیلی بهم استرس وارد میکرد؛ ارباب رجوع بالاسرت باشه اینم‌از اون طرف غر بزنه

منم به کارفرما پیام دادم دیگه نمیتونم بیام

چقد برا کاره خوشحال بودم واقعا از بیکاری حوصلم سر میرفت و افسرده میشدم

کمک خرج خوبیم بود، کارای دیگه سخته برام مثل فروشندگی و کار تو رستوران

کارای متشی گری و اینا رو هم که به تیپ و قیافه امثال من نمیدن

تازه قبلا یه جا کار جیکردم خودم تنها بودم اذیت میشدم با خودم گفتم‌چقد خوبه اینجا دو نفریم کمک هم هستیم یا بعضی ارباب رجوعها که خیلی تند برخورد میکنن از همدیگه دفاع می کنیم

چقد برا حقوقه نقشه کشیده بودم

یکم تحمل میکردی، یا راه میفتادی و دیگه میتونستی بی محل کنی یا اینکه اخلاقش درست میشد، الکی جا زدی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه نمیگی جوون بودهخب خودتو نزدیک میکردی بهش باهم دوست میشدین اونم هوای تورو داشت

من دهه شصتیم

اونم‌دهه هشتادی بود

چطور باهاش دوست میشدم

اون پسر بود من دختر

میدونم دوستی معمولی منظورته

ولی واقعا جوش غیرقابل تحمل بود برام

آخه خودن از یه طرف تو خوابگاه خصوصی زندگی میکنم یه هم‌اتاقی بد دارم هر آن ممکنه مدیرخوابگاه بگه بلند شو و برو ، جاهای دیگه هم‌گرونه و من در توانم‌نیست اجاره اونجا رو بدم

دیگه نمیتونستم جو بد محل کارو رو هم تحمل کنم 

من دهه شصتیماونم‌دهه هشتادی بودچطور باهاش دوست میشدماون پسر بود من دخترمیدونم دوستی معمولی منظورتهول ...

باشه عزیزم اونم جوونه مثل خودت از خداشونم هست با یکی دوست بشن 

باشه عزیزم اونم جوونه مثل خودت از خداشونم هست با یکی دوست بشن

اوف !! منظور دوستی اونجوریه!؟

من ۳۷ سالمه به عمرم تا حالا با کسی دوست نشدم

حالا مونده با یه جغله بچه دوست بشم که هیچ حسی نسبت بهش ندارم اونم برا ماهی تومن که خودم باید صبح زود از کارم بزنم برم سرم تو مانیتور باشه تا ۳ 

دیگه همینم مونده

برم با عباسای آقا بقال محل دوست بشم برام بهتره که