من قرمه سبزیم خیلی خوبه خودمون میگیرم و تو خونه پاکش میکنم و پیش همسایه خرد میکنیم
بعد یه شب میزاریم ابپز بشه بعد ک خنک شد میزارم تو فریزر
و اما پختش
لوبیا چیتی از شب قبل خیس کن
سبزی و گوشتتم از فریزر دربیار شب قبلش
روز بعد اول لوبیا چیتی رو جدا بپز
و همزمان سبزی رو بزار رو شعله ملایم تا ابش گرفته بشه
وقتی کامل آبش گرفته شد یجا مقدار روغنی ک میدونی برا قورمه سبزیت لازمه بزار تا جایی ک مشخص باشه روغنش نه خییییلی زیاد و نه کم و شعله رو در حد دم کردن کم کن میبی که از دیواره های رنگ تغییر میده همونارو بیار وسط و وسط رو ببر سمت دیواره های قابلمه ات همینجوری تا کامل رنگش سیاه بشه ولی نسوزه نکته اصلی قورمه سبزی همینه
شعله خیلی کم +زمان زیاد +سیاه بشه ولی نسوزه
وقتی کامل سرخ شد شعله رو خاموش کن
بعدش گوشتت هر نوع هست رو با یه یدونه پیاز خلالی سرخ کن نه درحدی ک کامل رنگ بگیره نه درحدی ک یه کوچولو طلایی بشه رنگش بعد تیکه های گوشتو از پیاز جدا کن و بزار رو سبزی سرخ شده بعدش وقتی لوبیا چیتی پخت(نباید له بشه)با آبش بزار رو قورمه سبزیت و اگه دیدی ابش کمه باز آب جوش بزار روش اخر سر یکم پودر فلفل سیاه با یه قاشق چایخوری رب گوجه با یدونه لیمو عمانی اضافه کن و با شعله کم بزار بپزه
نمک هم بستگی به نوع گوشتت داره اگه مرغ بود از همون اول بزار اگه گوساله یا گوسفند بود 10 دقیقه اخر
طبق چیزی ک گفتم درست کن عالی میشه عااااالی
البته ما نه ترش و نه تند دوس داریم باشه
و طعمش عالی میشه