2777
2789
عنوان

خانومای ک بوی قرمه سبزیشون میپیچه ط محل بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


مرسی عزیزم شما چقدر سبزی رو تف میدید

گوله گوله بشن 

اگر هنوز گوله نشن تو قورمه سبزی یه طرف میمونن بقیه محتویات یه طرف

رنگ خورش سیاه میشه 


همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2805
قرمه سبزی باید پر روغن باشه تا خوشمزه باشه.اونایی ک میگن سابم نیست و خاصیت نداره قرمه هاشون همیشه بد ...

این درسته من همیشه روغن کم میریزم اصلا خوشومزه نیست رنگ و رو هم نداره😅😅

من اول دنبه سرخ میکنم روغن بندازه.دوم رب انار میزنم شوهرم و هرکی که قرمه سبزی منو خورده میگن عالیه هیچ ادویه مخصوص هم نمی‌زنم فقط زردچوبه و ادویه کاری میزنم.واینکه سبزیمم تازه نیست

من قرمه سبزیم خیلی خوبه خودمون میگیرم و تو خونه پاکش میکنم و پیش همسایه خرد میکنیم

بعد یه شب میزاریم ابپز بشه بعد ک خنک شد میزارم تو فریزر

و اما پختش

لوبیا چیتی از شب قبل خیس کن

سبزی و گوشتتم از فریزر دربیار شب قبلش

روز بعد اول لوبیا چیتی رو جدا بپز

و همزمان سبزی رو بزار رو شعله ملایم تا ابش گرفته بشه

وقتی کامل آبش گرفته شد یجا مقدار روغنی ک میدونی برا قورمه سبزیت لازمه بزار تا جایی ک مشخص باشه روغنش نه خییییلی زیاد و نه کم و شعله رو در حد دم کردن کم کن میبی که از دیواره های رنگ تغییر میده همونارو بیار وسط و وسط رو ببر سمت دیواره های قابلمه ات همینجوری تا کامل رنگش سیاه بشه ولی نسوزه نکته اصلی قورمه سبزی همینه

شعله خیلی کم +زمان زیاد +سیاه بشه ولی نسوزه

وقتی کامل سرخ شد شعله رو خاموش کن

بعدش گوشتت هر نوع هست رو با یه یدونه پیاز خلالی سرخ کن نه درحدی ک کامل رنگ بگیره نه درحدی ک یه کوچولو طلایی بشه رنگش بعد تیکه های گوشتو از پیاز جدا کن و بزار رو سبزی سرخ شده بعدش وقتی لوبیا چیتی پخت(نباید له بشه)با آبش بزار رو قورمه سبزیت و اگه دیدی ابش کمه باز آب جوش بزار روش اخر سر یکم پودر فلفل سیاه با یه قاشق چایخوری رب گوجه با یدونه لیمو عمانی اضافه کن و با شعله کم بزار بپزه

نمک هم بستگی به نوع گوشتت داره اگه مرغ بود از همون اول بزار اگه گوساله یا گوسفند بود 10 دقیقه اخر

طبق چیزی ک گفتم درست کن عالی میشه عااااالی

البته ما نه ترش و نه تند دوس داریم باشه

و طعمش عالی میشه


یعنی پیاز نزنم ؟ راستی قرمه رو چقدر باید تف بدم ؟ نیم ساعت خوبه ؟

بزن عزیزم این حرفا چیه ادویه بزن بخدا بوی گوشت میمونه نمیتونین غذا رو بخورین هیچکدوم از این دستورایی که دوستان گفتن بدرد نمیخوره لطفا عملیشون نکن نعمت خدا حروم میشه

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792