2777
2789
عنوان

دو تا پسر دارم دوسم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 39 پست

درکت میکنم الان دوتاشون زحمت زیادی دارن و خیلی شما رو خستههههههه میکنن و واست انرژی نمیذارن 

بعد باباهه دو ساعت میاد خونه خوشحال و خندون با بچه بازی میکنه و میره ـ خب معلومه بابا عزیزتر میشه. 

بعدشم اون بچه ها به حضور شما عادت کردن میدونن همیشه هستی پس خیالشون راحته.  دلیل نمیشه دوستت نداشته باشن. وگرنه بدونه شما هرگز نمیتونن طاقت بیارن و بعد گریه و بهانه گیری دارن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بفکر دختر بودم با کامنت شما منصرف شم؟ پسر سه سال و نیم وابسته باباشه مثلا من برم پارک باباش بره ...

😂مثل پسر من

دخترمم همینه از الان 

فک کن بایاشون میره بیرون اینا جفتشون شروع میکنن گریه چه اون بزرگه چه این فسقلی مگه دیگه اروم میشن 

پسرم از بچگی همین بود الان ۴ سال و دوماهشه همینه👩🏻‍🦯

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

2805
دقیقا ،کمتر دیدن بابا یکی از علت هایی هست که دوست دارن باهاش بیشتر وقت بگذرونن

من یه عکس دارم تو عروسی بهم گفتن پیش مامانت واستا بابات اون طرف قسنت مردا واسته تو عکس دارم زار‌میزنم ۳ سالمه😂😂😂

البته مامانمم دوست داشتم ولی در مقایسه بینشون بابام انتخاب اولم بود..الان واقعا رابطم با مامانم فوق العادست و همه میگن نیکی خیلی به مامانش وابستست 

بچه های من وقتی با باباشون میخوان برن بیرون به من میگن مامان توروخدا میشه نیای🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی یواش میگن که باباشون نشنوه دعواشون کنه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

از خدامه پسز منم بچسبه به باباش چیه بابا بچه همش وابسته مادر باشه من از خدامه وابسته شوهرم بشه بیشتر 🤣

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
😂مثل پسر مندخترمم همینه از الان فک کن بایاشون میره بیرون اینا جفتشون شروع میکنن گریه چه اون بزرگه چ ...

وایی خدا بدادمون برسه همه زحماتشون با ما عشق و حالشون با باباش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده