ملواری۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 16 عنوان مسکن ملی شهرک شاهد شهریار 1233 بازدید | 48 پست کسی اینجا هست که جزو متقاضیهای مسکن ملی شهرک شاهد شهریار باشه؟برا تحویل واحد گفتن ۵۰۰ میلیون دیگه باید بریزید؟ بجز وام ۵۵۰ تومنی تازه! 1403/08/07 | 14:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4348 گلم برو پرس جو کن همون محل ..شما پول میدی ولی میبینی ۵ ساله دیگه تحویل نمیدن و باز میبینی ی برنامه دیگه چیدن
rememberyou عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 50 ۵۷۰ میلیون پول دادم ۵۵۰ میلیون وام بوده الانم گفتن باید ۵۰۰ میلیون بدیم شمارتونو میدین بهم لطفا ؟ همه همدیگه رو پیدا کنیم بریم اداره راه و شهر سازی
swffffffff عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2133 ما خودمون شهریاریم ، ولی مسکن ملی رباط کریم نوشتیم مثل چی پشیمونیم . نه راه پس هست نه پیش
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 8668 ما خودمون شهریاریم ، ولی مسکن ملی رباط کریم نوشتیم مثل چی پشیمونیم . نه راه پس هست نه پیش ولی پرند فک کنم خوبه زودم تحویل میدن
swffffffff عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2133 ولی پرند فک کنم خوبه زودم تحویل میدن پرند نیست ابشناسان رباطه
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 8668 پرند نیست ابشناسان رباطه من اونجارو نمیشناسم ولی پرند رو شنیدم و اشنامونم پیش خرید کرده اخرای ساختشه
rememberyou عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 50 به خدا من سال ۹۹ که شروع شد قسط اینجا رو بدیم با متری ۷ میلیون میشد خونه خرید الان اینجا متری ۳۰ میلیونه دیگه نمیتونم بخرم خب این خسارت ها رو کی گردن میگیره میخوام فردا برم اداره راه و شهرسازی
rememberyou عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 50 من اونجارو نمیشناسم ولی پرند رو شنیدم و اشنامونم پیش خرید کرده اخرای ساختشه عزیزم اینجا هم ساختمان کامله ولی میگه یهو ۵۰۰ میلیون بده بازم معلوم نیست کی بهت تحویل بدیم باید صبر کنیم همه واحد ها پولشونو بدن
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 8668 عزیزم اینجا هم ساختمان کامله ولی میگه یهو ۵۰۰ میلیون بده بازم معلوم نیست کی بهت تحویل بدیم باید صب ... وا ینی چی😳وقتی تو قرداد نوشتن بعد یسال فلان تاریخ تحویل مگه میتونن تحویل ندن
rememberyou عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 50 یه جوری میگه تا دی باید ۵۰۰ میلیون بدین انگار در مورد ۵ میلیون حرف میزنه من اگهمیتونستم تو دو ماه 500 میلیون پول جور کنم خب اوسگل بودم تو این طرح ها شرکت کنم ؟ خب میرفتم شخصی ساز یه واحد میخریدم دیگه
rememberyou عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 50 وا ینی چی😳وقتی تو قرداد نوشتن بعد یسال فلان تاریخ تحویل مگه میتونن تحویل ندن قرار داد ننوشتن با ماهاما همینطوری دور از جوت شما عین احمقا پول دادیم از سال ۹۹ تا الان
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 8668 قرار داد ننوشتن با ماهاما همینطوری دور از جوت شما عین احمقا پول دادیم از سال ۹۹ تا الان چ بدخب چرا ننوشتید ینی شما گفتین و اونا قبول نکردن؟بلخره باید ی سند و مدرکی باشه یا ن؟
rememberyou عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 50 چ بدخب چرا ننوشتید ینی شما گفتین و اونا قبول نکردن؟بلخره باید ی سند و مدرکی باشه یا ن؟ ۵۰۴ واحده از همون اول خودشون با ماها قرار داد ننوشتم اصلا امروز گفتم بیاین واحد انتخاب کنین تازه بازم یه برگه دادن امضا کنیم تا دی ۵۰۰ میایون بدیم تازه بازم قید نکرده کی به ما تحویل میده اصلا این اخرین قسطه یا نه تا کجا پول بدیم ؟