2777
2789
عنوان

واقعا اجتماعی بودن

175 بازدید | 14 پست

واقعا عجیبه بیشتریا اجتماعی بودنو اینطوری توصیف میکنن که باید با هرکی که حتی بدمون ازش میاد و ازش دل خوشی نداریم بگیم و بخندیم و هرکسی چه شخصیت خوب چه بد باهاش بگی بخندی و بجوشی تا بگی اجتماعیی واقعا عقیده مضخرفیه این بیشتر دوروییه

اجتماعی بودن به آدمی میگن که دایره ای از افراد دورش هستن حالا شما میتونی یک دایره از افرادی که دوستش ...

بنظر من هم باید کسی که ادم درستیه و ادم باهاش اوکیه حرف بزنه نه اینکه با همه حرف بزنه حتی اگه بدش ازشون بیاد به معنی اجتماعی بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
باید آدم از هر جور آدمی یه تجربه ای داشته باشه

اینجوری بود که طرف بدش از میومده ولی الکی باهام حرف میزد و باهام خوب بود منم فکر کردم آدم خوبیه گفتم بهم اهمیت میده تا بهش اهمیت بدم بعد فهمیدم بدش از میاد اصلا و مثلا چون میگه اجتماعیه اینکارو میکنه

اینجوری بود که طرف بدش از میومده ولی الکی باهام حرف میزد و باهام خوب بود منم فکر کردم آدم خوبیه گفتم ...

خب شما که نباید خودتونو ناراحت کنید اتفاقا اینطوری شدید چون تجربه کامل با افراد رو ندارید چون یکی باهاتون خندید دلیل بر خوب بودن طرف نمیشه

از نظر من باید با همه حرف زد چون بعدا بهشون نیاز پیدا می‌کنیم اگه مثلا با کسی که ازش بدمون میاد حرف ...

یا کسایی هستن که الکی که به همه بی احترامی میکنن نمیشه تو جمعی که همشون اینشکلن اجتماعی بود بنظرم تو جمع درست این ویژگی رو داشت

خب شما که نباید خودتونو ناراحت کنید اتفاقا اینطوری شدید چون تجربه کامل با افراد رو ندارید چون یکی با ...

الانم برام تجربه شده چون اکثر آدما همینشکلن دیگه دلم نمیره باهاشون حرف بزنم

یا کسایی هستن که الکی که به همه بی احترامی میکنن نمیشه تو جمعی که همشون اینشکلن اجتماعی بود بنظرم تو ...

ادم اگه میره توی جمعی نباید انتظار داشته باشه که ایده آل باشه شاید اون جمع جمع درستی نباشه آدم باید خودشو مدیریت کنه  

ادم اگه میره توی جمعی نباید انتظار داشته باشه که ایده آل باشه شاید اون جمع جمع درستی نباشه آدم باید ...

دقیقا ولی مادرم اینطوریه که اگه کسی شایسته نیست هم باهاشون بشین تا اجتماعی باشی ولی خب در کل اعتماد به نفسم خوبه و میتونم ارتباط بگیرم ولی با کسی که خوشم نیاد خیلی سخته

دقیقا ولی مادرم اینطوریه که اگه کسی شایسته نیست هم باهاشون بشین تا اجتماعی باشی ولی خب در کل اعتماد ...

میدونه چی میگید خواهر منم مثل شماست و الان متاسفانه بعضی وقتا یطوری رفتار میکنه که شایسته نیست ما باید بپذیریم که همه مثل ما نیستن و فقط یه عده از افراد مثل ما هستن پس وقتی اینطوریه باید یاد بگیریم که با هر کسی چطوری رفتار کنیم اینطوری کمترین آسیب میبینیم

و به چیز جالب که قبلا میگفتن بچه های درسخون اجتماعی نیست..بلد نیستن با بقبه بجوشن.. یه بعدی هستن 

ولی من با بچه های درسخون برخورد داشتم دیدم اتفاقا خیلیاشون دقیقا بلدن چه طور رفتار کنند  و میدونن جیکار کنن ولی وقتشون و نمیذارن پای حرفای خاله زنکی و سطح پایین  و روابط با ادمای حسود و دورو

2810